Torsdag 2 juli 2015

 


Sök på friidrott.se 
Med vår RSS håller du dig uppdaterad om vad som händer på friidrott.se. RSS (Rich document format Site Summary) är ett standardformat för att leverera nyhetsrubriker och sammanfattningar.

Om du har Internet Explorer 7, Firefox, Safari eller Opera så har du inbyggda funktioner för att upptäcka och prenumerera på RSS-flöden. Klicka på länken nedan för att läsa eller skapa en länk till vårt RSS-flöde.

Rss Prenumerera här

Mer om RSS och hur du använder det.


 

 
 
Kontaktinformation

Svensk Friidrott

Svenska Friidrottsförbundet

Post- och besöksadress:
Heliosgatan 3
120 30 Stockholm

Tel: 010-476 53 30 vxl
Fax: 08-724 68 61
E-post: info@friidrott.se
 

Generalsekreterare & Ansvarig utgivare

Anders Albertsson
010-476 53 50

Redaktionen
friidrott.se

Magnus Fridell
redaktör
073-506 21 74

Information och
media

Fredrik Trahn
070-913 67 96
(Pressjour)

Läs mer Samtliga kontakter


Nytt topplopp av Almgren

JUL
01

Sex dagar efter årsdebuten och succéloppet på 800 m i Sollentuna (1:45.59) var Turebergs Andreas Almgren tillbaka på tävlingsbanan. Detta i italienska Boissano där han imponerade med att ta sin andra seger av två möjliga denna sommar genom att notera 1:46.12 och åter slå danske 1:44-löparen Andreas Bube.
     Tiden är Andreas tredje bästa hittills och man noterar att bara fem svenskar någonsin sprungit fortare.
     /Jonas Hedman

Femte SM-guldet i rad för Spårvägen som därmed tangerade rekordsviten.

Femte SM-guldet i rad för Spårvägen som därmed tangerade rekordsviten.
Foto: Deca Text & Bild

Lag-SM: Spåret försvarade

JUL
01

Årets lagmästerskap genomfördes på Baldershovs IP i Sundsvall i sol, 20 grader och en byig vind som var klart kännbar. På manliga sidan var regerande mästarna Spårvägen knappa favoriter och lyckades trots frånvaro av flera tongivande namn upprepa segern som till slut blev 7.5 poäng till Hässelby och ytterligare 4.5 till trean Ullevi. Huddinge tog fjärdeplatsen och slipper därmed kvala nästa år.
     – Kastarna levererar verkligen år efter år och tog nu full pott så när som på en poäng – Nicklas Arrhenius i kula, Daniel Ståhl i diskus, Elias Håkansson i slägga och så andraplats i spjut för Joachim Ivarsson. Starkt också av Johan Walldén att vinna 800 m, säger Spårvägens lagledare Kent Claesson.
     – Största överraskningen var Anders Fox som i sitt allra första hinderlopp blev tvåa på 9:21. Men vi noterar också att ickespecialisten Martin Cameron tog en extrapoäng på 400 m häck genom att bli femma trots fall på sista häcken, summerar Kent.
     Spårvägen-segern grundlades tack vare fem grensegrar kompletterat med sex andraplatser och ingen sistaplats.
     Individuella höjdpunkter totalt sett var Daniel Ståhls årsbästa i diskus, 63.38, Ullevis 39.99 på 4x100 m och Johan Wissmans 20.87 på 200 m i en motvind på 1.1 m/s.
     Halvvägs in i tävlingen (nio grenar) ledde Spårvägen på 40 p före Hässelby 38.5, Ullevi 34 och Huddinge 32 och sedan utökade regerande mästarna ledningen till 3.5 före Hässelby då fyra grenar återstod.
     Normalt är 4x100 m sista gren men så blev det inte denna gång. Anledningen var att kastburen inte höll måttet säkerhetsmässigt så man flyttade därför diskus till efter stafetten. Inför den artonde och sista grenen var Spårvägens försprång 4.5 poäng och det växte till 7.5 sedan Daniel Ståhl ordnat sex poäng mot tre för Hässelby.
     Segern var Spårvägens femte i rad och därmed tangerade man Hässelbys rekordsvit från åren 2004–2008.
     /Jonas Hedman

Sjätte segern på de senaste åtta åren för Göteborgsklubben.

Sjätte segern på de senaste åtta åren för Göteborgsklubben.
Foto: Deca Text & Bild

Lag-SM: Ullevi tillbaka i topp

JUL
01

Kampen om den kvinnliga segern i Sundsvall såg på förhand ut att bli jämn men fjolårstvåan Ullevi byggde upp en ledning på 7 p till Hässelby efter 13 av de 18 grenarna och i näst sista, 4x100 m, trodde man att det definitiva avgörandet skulle komma.
     Men så växlade Ullevi över i andra växlingen samtidigt som Hässelby vann på klubbrekordet 46.26 vilket resulterade i 6-0 i grenen och minskad ledning till tre poäng. Därmed blev sista grenen diskus direkt avgörande, precis som på herrsidan. I Borås för två år sedan nollade Ullevis Sofia Larsson men så blev det inte denna gång utan Sverige-ettan tog istället full pott tack vare 54.47. (Fyra blev f ö SFIF:s styrelseledamot Lena Björk på årsbästat 42.00.)
     Därmed blev Ullevis segermarginal till Hässelby 7.5 poäng medan trean IF Göta var ytterligare tio poäng efter. Bakom dem lyckades Spårvägen ta fjärdeplatsen två poäng före Lidingö efter en tät fight på slutet. Guldet var Ullevis sjätte på de senaste åtta åren.
     – Anledningen till att vi vinner är att vi har en jämn, hög nivå i alla grengrupper och egentligen ingen svag gren alls. Vi lyckas verkligen få med oss alla våra bästa, det är nyckeln till segern, säger Ullevis lagledare Curre Ljung och konstaterade att hans tjejer tog åtta segrar, tre 2:a-platser och tre 3:e-platser.
     – Det är verkligen en laginsats men man kan bara inte sluta att beundra Khaddi Sagnia! Hon vinner längd på 6.71 och nöjer sig med tre hopp för att sedan gå direkt till 100 m häck och utan att ens göra en inlöpning vinner hon där också! Hon ställer alltid upp och är alltid glad. Hon är en sådan tjej som sprider glädje och det är värdefullt i ett lag! säger Curre.
     Till de individuella höjdpunkterna totalt sett hörde nämnda Khaddi Sagnias 6.71 i längd, Moa Hjelmers 23.80 på 200 m i motvind, Charlotta Fougbergs 6:27.95 på 2000 m hinder, Sofie Skoogs 1.88 i höjd, Malin Dahlströms 4.30 i stav och Tracey Anderssons 67.59 i slägga.
     /Jonas Hedman

Nästpers i längd och pers på korta häcken för Khaddi Sagnia.

Nästpers i längd och pers på korta häcken för Khaddi Sagnia.
Foto: Deca Text & Bild

Lag-SM: 12 poäng för Khaddi

JUL
01

Förra gången Ullevis Khaddi Sagnia tävlade i längd var för två veckor sedan då hon med 6.72 satte personligt rekord och kvalade in till VM. I Sundsvall inledde hon med en perfekt plankträff och 6.71 (+1.2) och lämnade gropen med ett leende på läpparna. Andra hoppet hade en nästa lika perfekt plankträff, ett lika härligt häng och mätte 6.63 (+0.3) innan hon avslutade med 6.39.
     Därefter skyndade hon bort till 100 m häck och vann på 13.93 – personligt rekord med 0.06 trots en motvind på hela 2.3 m/s. Tolv poäng till laget alltså!
     /Jonas Hedman

Lag-SM: Fin serie av Ståhl

JUL
01

Förra veckan slog Daniel Ståhl OS-finalisten Benn Harradine på Sollentuna GP genom att sätta årsbästa med 62.93. I Sundsvall möttes de igen och åter med samma utgång med skillnaden att Daniel förbättrade sig till 63.38 medan Benn stannade på 62.00.
     Det mest positiva med Daniels insats var dock att samtliga sex kast var godkända varav tre över 61 meter.
     /Jonas Hedman

4.30 innebar att Malin Dahlström bidrog med sex viktiga poäng till Ullevi.

4.30 innebar att Malin Dahlström bidrog med sex viktiga poäng till Ullevi.
Foto: Deca Text & Bild

Lag-SM: Malin testade VM-kval

JUL
01

I stav tog Malin Dahlström 4.18 och 4.30 i första och testade sedan VM-kvalgränsen 4.50 men utan att vara riktigt nära. Hon visade dock att kapaciteten finns där.
     Än mer nöjd med sin dag var alldeles säkert IF Götas Sofie Skoog som satte årsbästa med såväl 1.85 som 1.88 och sedan gjorde tre försök på personliga rekordhöjden 1.91.
     I slägga demonstrerade svenska rekordhållerskan Tracey Andersson stabil kastning efter knäoperationen i höstas och hade nu samtliga fem godkända över 65 meter med 67.59 i topp.
     /Jonas Hedman

Utepers med 38 cm och totalpers med 18 för mångkampare Fredrik Samuelsson.

Utepers med 38 cm och totalpers med 18 för mångkampare Fredrik Samuelsson.
Foto: Deca Text & Bild

Lag-SM: 2 x jättepers

JUL
01

Manliga längdtävlingen hade Spårvägens Alexander Wittlock som favorit i egenskap av årsbästat 7.51 satt för två veckor sedan. Han inledde också bra med 7.31 och ledning men passerades i andra av Hässelbys mångkampare Fredrik Samuelsson som fick på totalperset 7.42 och sedan ökade till 7.51 och seger i sista!
     Därmed överträffade han sitt sex veckor gamla utomhuspers med 38 centimeter och inneperset med 18. Formen är med andra ord riktigt bra inför tiokampen i JEM22 nästa vecka.
     Det kvinnliga 400 m-loppet antog de förväntade skeendet med Hässelby specialist Lisa Duffy som ledare halvvägs och med Lidingös Anna Silvander ett antal meter efter. 800 m-specialisten Anna var dock riktigt stark på slutet och kom inte bara ikapp på de sista meterna utan också förbi och vann med 0.15 på 54.81. Det innebar att uteperset sänktes med hela 2.3 sekunder och inneperset från i vintras med 1.5! Och även har alldeles uppenbart prickat formen perfekt till JEM22 i Tallinn nästa vecka där det är 800 m som gäller.
     /Jonas Hedman

Lag-SM: Ullevi under 40

JUL
01

Manliga 4x100 m blev en uppvisning av Ullevi FK där kvartetten Emil von Barth, Sulayman Bah, David Sennung och Patrik Andersson rann ifrån till 1.3 sekunder stor seger på lysande 39.99. Därmed blev de andra svenska klubblag genom tiderna under drömgränsen.
     Malmö AI är enda klubb som varit under tidigare och det ett flertal gånger, senast 2002 med 39.97. Deras svenska klubblagsrekord är 39.35 från stafett-SM i Uddevalla 1994 då faktiskt även andralaget underskred 40 sekunder (39.77).
     /Jonas Hedman

Almgrens andra ikväll

JUL
01

Meeting Arcobaleno i Celle Ligure på den italienska rivieran har genom åren gästat mängder av svenska friidrottare. Den 27:e upplagan som hålls under onsdagskvällen har utlokaliserats till grannorten Boissano.
     Huvudakten ur svenskt intresse blir 800 meter, med start kl 21.45, där Andreas Almgren gör sommarens andra uppträdande, efter succédebuten för en vecka sen i Sollentuna.
     Turebergaren ställs åter mot forna EM-tvåan Andreas Bube, som var närmast bakom på Sollentunavallen, men också kenyanen Mathew Kiptanui, som vunnit de afrikanska juniormästerskapen på 1500 meter.
     Men redan på eftermiddagen kastar Götas Oscar Vestlund och Upsalas Alexander Larsson slägga.
     /Lorenzo Nesi

En öppen historia

JUN
30

Sundsvall och Baldershovs IP är platsen för årets Lag-SM-final som avgörs onsdag 1 juli mitt i SM-veckan där 255 svenska mästare i 38 idrotter ska koras. Bland annat i simning, sprintorientering, bågskytte och brottning samt friidrott där Lag-SM är med för tredje året i följd.
     I fjolårets mästerskap i Borås vann Spårvägens herrar för fjärde året i rad och var hela 14 poäng före Ullevi och ytterligare fyra före Hässelby men mycket talar för att det blir betydligt jämnare denna gång. För regerande mästarna har flera återbud så det ser ut att bli spännande fighter med framför allt ovan nämnda klubbar. Intressant blir det också att se vad fjolårets femma Huddinge kan åstadkomma eftersom de nu har bra löpare över hela linjen i och med årets tillskott av medel-långdistansare.
     För Hammarby gör OS-finalisten i diskus, Benn Harradine, SM-debut där det blir en spännande duell med Spårvägens Daniel Ståhl. Benn har ett årsbästa på hela 66.75 men när de två möttes i Sollentuna GP förra veckan vann Daniel med en dryg meter.
     I den kvinnliga tävlingen är Hässelby regerande mästare men var i fjol bara två poäng före Ullevi som vann fem år i rad 2008–2012. Att döma av laguppställningen så får Göteborgs-klubben gälla som favorit medan det är helt öppet om platserna 2-4. På papperet borde det handla om Hässelby, Spårvägen och Lidingö.
     Men det är som sagt en lagtävling med sex poäng till vinnaren i var och en av de 18 grenarna så allt kan hända. Nytt för året är bland annat att det är sex försök mot tidigare fyra i kastgrenarna och att hinderdistansen för kvinnor förlängts med 500 meter till 2000 m.
     Väderleksrapporterna talar om 22 grader och sol så förutsättningarna för att åstadkomma bra resultat ser goda ut. SVT sänder över hundra timmar från SM-veckan vilket inkluderar hela Lag-SM. SVT Play live 14.00-19.00 och från 17.00 också SVT1 där sändningen varvas med simning och sedan byter kanal till SVT2 18.00-19.00.
     Allt om Lag-SM i Sundsvall
     Preliminära laguppställningar
     /Jonas Hedman

Isabellah avstår VM och satsar vidare mot OS

Senast Isabellah sprang VM
<br/>var i Daegu 2011 där
<br/>hon slutade sjua.

Senast Isabellah sprang VM
var i Daegu 2011 där
hon slutade sjua.
Foto: Deca Text & Bild

JUN
30

Isabellah Andersson har beslutat att avstå VM i Peking 22-30 augusti. Anledningen är att hon känner en oro för sexåriga dottern Beyoncés hälsa och därför inte har kunnat koncentrera sig på träningen på det sätt som hon hade velat för att göra sig själv rättvisa i VM.
     Beyoncé har ett medfött hjärtfel och har opererats vid två tillfällen, senast för några veckor sedan.
     – Under dessa förutsättningar känner Isabellah att hon inte mentalt orkar med en VM-satsning. Hon är istället inställd på träna vidare med sikte på nationella lopp i Sverige i höst och OS nästa år, säger Isabellahs man och tränare Lars Andersson till marathon.se.
     För förbundskapten Karin Torneklint är Isabellahs beslut tråkigt, samtidigt som hon känner att Isabellahs och familjens situation går före allt annat.
     – För oss är det mycket tråkigt att inte få ha med Isabellah till VM, men framförallt är det väldigt jobbigt för hela deras familj. Jag vet att Isabellah har gjort många bra pass men av förståeliga skäl nu inte orkar satsa hela vägen mot VM. Jag önskar hela familjen en lugn sommar med återhämtning och ser fram emot att få ha med Isabellah i landslaget igen när dottern är frisk.
     Precis som Lars Andersson vill Karin Torneklint poängtera att Isabellah fortfarande satsar helhjärtat mot OS i Rio nästa år.
     – En Isabellah i form kommer att kunna göra bra i från sig i OS och jag ser fram emot att följa hennes resa mot ännu ett olympiskt spel.
     Isabellah Anderssons klubbkamrat i Hässelby, Louise Wiker, tar nu som reserv över platsen i marathonlaget.
     – Jag vill hälsa Louise välkommen in i laget. Jag vet att hon har haft en bra träningsperiod och att hon kommer att göra bra ifrån sig i VM, säger Karin Torneklint.
     /Magnus Fridell

Andreas Almgren klar för VM

JUN
30

Efter sitt mycket övertygande lopp på Folksam Grand Prix i Sollentuna förra veckan har Andreas Almgren i dag av förbundskapten Karin Torneklint fått klartecken att åka till VM i Peking 22-30 augusti. Och det var en imponerad förbundskapten som såg Andreas springa i torsdags.
     – Jag är mycket imponerad av hans fantastiska löpning i Sollentuna, säger Karin Torneklint.
     – Han visade att han är stenhård och taktiskt intelligent och det ska bli väldigt roligt att ha med honom i truppen.
     Den svenska truppen består nu av 13 aktiva samt tre gångare.
     /Magnus Fridell
     

Näst sista uttagningen till junior-EM i Eskilstuna

JUN
30

I går spikades den slutgiltiga truppen till junior-EM för 22-åringar i Tallinn som börjar om lite drygt en vecka. De yngre juniorer som vill kvalificera sig till junior-EM för 19-åringar i Eskilstuna har dock hela den här veckan på sig och för många kommer Världsungdomsspelen i helgen vara det sista tillfället.
     Landslagsledare Helene Friberg tagit ut två aktiva efter den gångna helgens tävlingar. Sävedalens 3 000 meter hinder-löperska Amélie Svensson, och MAI:s diskuskastare Jakob Gardenkrans kan göra sig redo att tillbringa delar av sommarlovet i Eskilstuna. Jakob blir den andra i familjen att tävla i ett mästerskap i sommar då storebror Viktor i går blev uttagen till JEM22 i Tallinn.
     – Jakob har vi väntat på att han ska klara kvalgränsen, tyvärr har tekniken inte riktigt stämt tidigare. Nu har han dock kastat över kvalgränsen ett antal gånger så det blir säkert jättebra det här, säger Helene Friberg och fortsätter:
     – Amélie Svensson tävlar främst i USA och hörde av sig tidigt i våras och berättade att hon var intresserad av att vara med. Redan i då hade hon klarat kvalgränsen och nyligen upprepade hon den bedriften. Formen är stigande vilket känns bra inför JEM.
     Helene Friberg tror att det finns chans för fler att kvalificera sig och hoppas att många tar chansen i Världsungdomsspelen i helgen.
     – Det är ett antal som är nära att kvalificera sig som vi dock vill se i helgen innan vi ger klartecken till.
     Se hela den svenska truppen.
     Till Ungdoms-VM i Cali har landslagsledaren Jonas Anshelm tagit ut Amanda Holmberg från Lidköping som i Folksam Grand Prix i Sollentuna slog till med en kanontid på 400 meter häck, 59.49, vilket innebar personligt rekord med närmare två sekunder.
     Den svenska truppen till ungdoms-VM.
     Se intervjuer med Wille Levay och Emma Stenlöf som sedan tidigare är uttagna.
     /Magnus Fridell

Trailloppet Amazing Trail lockade knappt 230 deltagare i de olika klasserna när det avgjordes i Stockholm i mitten av juni.

Trailloppet Amazing Trail lockade knappt 230 deltagare i de olika klasserna när det avgjordes i Stockholm i mitten av juni.
Foto: Fredrik Trahn

Friidrottsfamiljen växer

JUN
30

Sätten att springa och tävla i löpning är många och de fortsätter att öka. Kreativiteten för nya sorters löpartävlingar tycks oändlig. Hur möter friidrotten den här ökande trenden? ”Med ett öppet sinne”, säger Stefan Olsson, Svensk Friidrotts idrottschef och Peter Fredricson, landslagsledare för ultradistans.
     Ultratrail, bergslöpning, 24-timmarslöpning, traillöpning ultradistanslöpning, skyrunning, upplevelselopp och ”obstacle races” är bara några av de nya löpningsformerna som attraherar hälso- och träningsintresserade människor. Men var går gränsen för att det verkligen ska kallas friidrott?
     Läs artikeln om hur friidrottsfamiljen växer.
     /Fredrik Trahn
     

Boende i Eskilstuna under junior-EM

 30 jun, 2015.Det är nu drygt två veckor kvar till junior-EM i Eskilstuna och den som önskar boende under mästerskapet hänvisas till Emelie Gard på Eskilstuna Convention Bureau. Hon hjälper till att hitta boende av olika slag.

Läs mer Fortsättning...

Truppen till Tallinn är spikad

 29 jun, 2015.Sverige skickar en trupp på 36 aktiva till den tionde upplagan av Junior-EM för 22-åringar, som hålls i Tallinn med start nästa onsdag, den 9 juli. Det är i paritet med de två senaste tillfällena.
   I gruppen finns rävar som Angelica Bengtsson – 13:e (!) mästerskapet för hässelbyaren som fyller 22 dagen före invigningen – likväl som absoluta nykomlingar. Stav är också den starkaste svenska grenen med Angelica i topp på årets Europastatistik i åldersgruppen, före Michaela Meijer.
   Högt upp kommer också Khaddi Sagnia, delad trea i längd och Elise Malmberg, plötsligt fyra på 400 meter häck.
   Landslagsledaren Anna Linner tog sig tid att kommentera truppen efter en lång dag vid mobilen.

Läs mer Fortsättning...

Spännande starter i lag-SM-finalen på onsdag

 29 jun, 2015.Totalt 12 lag deltar i lag-SM-finalen i Sundsvall på onsdag. Lag-SM är det friidrottsmästerskap som avgörs under den pågående SM-veckan.

Läs mer Fortsättning...

Eskilstuna Friidrott premierar ledare med Finnkampsresa

 29 jun, 2015.Det finns en tradition i många friidrottsföreningar att varje sensommar samla aktiva, ledare och sponsorer för en resa till Finnkampen. I Eskilstuna Friidrott har man gjort detta vid flera tillfällen tidigare, men nu har man bestämt att det ska bli en årlig tradition.
   – Det är ett bra tillfälle att samla många i föreningen och på så sätt visa vår uppskattning för deras arbete, säger Bengt Olof Eskilsson, ordförande i Eskilstuna Friidrott.

Läs mer Fortsättning...

Bästa kvinnliga maratonåret

 29 jun, 2015.Helgens maratonlopp i Blekinge och Skåne samlade ett par hundra deltagare. De bästa kvinnliga tiderna kom på Kustmaran där kampen om veteranguldet i K40 vanns av Anna Salaneck på 2:58, sex sekunder före fjolårsvinnaren Petra Skiöld. Sofia Mattiasson var så när att också underskrida tre timmar i Båstad.

Läs mer Fortsättning...

JEM22-kval:
Andreas & Sofia i höjd

 28 jun, 2015.Idag går deadlinen ut för att prestera resultat som kvalificerar till JEM22 i Tallinn. I slutet på Laxaspelen i Halmstad lyckades Andreas Carlsson att klara 2.20. Det är tre centimeter över kvalgränsen och två över såväl Ymerhopparens bästa notering (på Nordenkampen i vintras) som det svenska årsbästat. Ja, det är faktiskt fyra år senast en svensk hoppade över 2.20 i något sammanhang.

Läs mer Fortsättning...

JEM19-kval av
Astrid, Madeleine & Amélie

 28 jun, 2015.Förra gången Astrid Rosvall tävlade utomlands missade hon kvalgränsen till JEM19 med fem hundradelar. Det var ändå en slakt av det gamla 800-perset med över fem sekunder.
   Idag kom en sekunds kapning till när den ännu inte 18-åriga Hässelbylöparen kom in på 2:07.47 (via 63 sekunder halvvägs) vid Junioren-Gala i Mannheim.
   Bakom henne tog sig även IFK Göteborgs Madeleine Björlin-Delmar under kvalgränsen 2:08.5 med 17 hundradelars marginal.

Läs mer Fortsättning...

Fler nyheter

Ännu en 64 av Axel
24 timmar senare:
Frida vinner en gång till

Dragloket Elise mot Tallinn
Stabile Axel siktar på 65
Nik på uppgång i kula
Glänsande diskus i Bottnaryd

Läs mer Nyhetsarkivet

Final i Sundsvall
onsdag 1 juli

Preliminära laguppställnignar
Liveresultat
SVT Play live 14.00-19.00
SVT1 17.00-18.00
SVT2 18.00-19.00

Senaste videoklippet

16-19 juli avgörs junior-EM i Eskilstuna. Två som är uttagna och siktar på bra resultat är Emma Stenlöf och Wille Levay.

Se filmen i storformat och fler filmer i Mediabiblioteket.

 

att söka/anmäla/rösta/..

1.8  Ungd.ansv.GoIF Tjalve

Perspektiv på friidrott

Världsungdomsspelen
3-5 juli

startlistor
Senaste tävling:
Sollentuna
torsdag 25 juni

Resultat


Senaste tävling:
Uppsala
söndag 7 juni

 
  
GRATIS!
BESTÄLL!


Stockholms Stadion
12-13 september 2015

BILJETTER!

 

Idrottslyftet

 

 

VÄRLDENS BÄSTA FRIIDROTTSARENA

Då, nu och i framtiden!

LÄS MER!

 

Börja friidrotta?

Mediabibliotek

Film, bildspel och ljud

I vårt mediabiliotek hittar du alla filmer, bildspel och ljudfiler från friidrottsvärlden.

 Mediabibliotek