Officiellt organ för Svenska Friidrottsförbundet

Söndag 24 september 2017

Resultat & Årsbästa

 

Sök på friidrott.se

Kontaktinformation

Svensk Friidrott

Svenska Friidrottsförbundet

Post- och besöksadress:
Heliosgatan 3
120 30 Stockholm

Tel: 010-476 53 30 vxl
Fax: 08-724 68 61
E-post: info@friidrott.se
Sociala medier:
@svenskfriidrott, 
#svenskfriidrott
 

Generalsekreterare och ansvarig utgivare

Stefan Olsson
010-476 53 41

Utgivningsbevis

Nr 2008-033

Redaktionen friidrott.se

Frida Hogstrand
redaktör
073-626 98 88

Information och media

Hillevi Thor
072-559 17 78
(Pressjour)

Läs mer Samtliga kontakter


Svensk Friidrotts veteranverksamhet

 
Veterankommitténs hemsida
Sedan augusti 1999 har SFIF:s Veterankommitté haft en egen hemsida och i augusti 2001 blev Åke Runnman, då bosatt i Umeå, vår webbmaster. Sedan dess fram till månadsskiftet mars/april 2016 har Åke, numera bosatt i Örträsk i södra Lappland, snabbt och snyggt lagt in texter och bilder på hemsidan, där det varit lätt att hitta med hjälp av en funktionell arkivfunktion. Hans arbete och överskådliga webbdesign har fått välförtjänt beröm. Sveriges veteranfriidrottare tackar Åke för hans stora engagemang och arbete med veteranhemsidan under mer än 14 år!

Nya hemsidan
Planeringen av en ny veteranhemsida påbörjades så snart Åke i oktober 2015 meddelat att han ”med ålderns rätt” önskade överlämna uppdraget till någon annan. Redan inledningsvis var vi i Veterankommittén på det klara med att hemsidan skall ha en sådan konstruktion att allt inte hänger på en enda person (webbmaster). Hemsidan har en ny menystruktur och är integrerad och placerad på www.friidrott.se.  Det har delats ut behörigheter till medlemmar i Veterankommittén som kan lägga in text och bilder. Mycket av det omfattande arkivmaterial som fanns på den gamla hemsidan veteran.friidrott.se har inte lyfts över till den nya. Den gamla hemsidan kommer därför att finnas tillgänglig tillsvidare.

Vår ambition är att veteransidan även i fortsättningen skall ha ett rikt innehåll med nyheter och aktuellt om veteranfriidrotten samtidigt som det med hjälp av en funktionell menystruktur skall gå snabbt att få fram det man är intresserad av! Här på hemsidan kan man hitta tävlingsprogram, tävlingsinbjudningar, resultatrapportering, summeringar från veteranmästerskap nationellt och internationellt, bilder, video, film, rekord, statistik, regler, länkar till andra veteransidor, kunskap, forskning, träningstips för veteraner och mycket annat.

Obs! Detta är en första version av nya hemsidan och där saknas ännu en del material, som kommer att tillfogas efterhand.

Ivar Söderlind
Ordförande i SFIF:s Veterankommitté