Tisdag 3 mars 2015

 

Sök på friidrott.se

Kontaktinformation

Svensk Friidrott

Svenska Friidrottsförbundet

Post- och besöksadress:
Heliosgatan 3
120 30 Stockholm

Tel: 010-476 53 30 vxl
Fax: 08-724 68 61
E-post: info@friidrott.se
 

Generalsekreterare & Ansvarig utgivare

Anders Albertsson
010-476 53 50

Redaktionen
friidrott.se

A. Lennart Julin
redaktör
08-30 13 33

Information och
media

Magnus Fridell (vik.)
073-506 21 74
(Pressjour)

Läs mer Samtliga kontakter


Nya tjänster

inom
Svensk FriidrottPå den här "anslagstavlan" kan lediga tjänster i Friidrottssverige utlysas. Förbund, föreningar, skolor m fl som söker friidrottskompetens har alltså möjlighet att utnyttja friidrott.se för att nå ut med sina platsannonser.

För mer information om "hur man annonserar" hänvisas till "Kontaktperson" i högerspalten.
 

 

Tjänst Ansök
Tränare till Friidrottsmiljö i Karlstad 15 mars
Ungdomsansvarig till Lerum Friidrott 13 mars
 

söker

Tränare till
Friidrottsmiljö i Karlstad

 

Har du talang att utveckla IF Göta Karlstad?
 
IF Göta Karlstad är en av landets mest anrika och framgångsrika friidrottsföreningar. En förening som redan är bra, men som vill bli ännu bättre. Nu letar vi efter en tränare som vill vara med och utveckla vår verksamhet. Kanske är det du?
 
Ditt jobb kommer att handla om att utveckla unga talanger och vara ett stöd till våra ungdomstränare. Det kan även bli så att du stöttar några av våra elitaktiva.
 
Du kommer till en stad och miljö som andas friidrott, med friidrottsgymnasium, universitet med elitidrottsverksamhet, inomhushall, arena och ett friidrottsengagerat samhälle. Du kommer till en förening med god ekonomi, en aktiv styrelse och massor av friidrottsintresserade ungdomar, seniorer, tränare och funktionärer.
 
Kort sagt: gillar du friidrott kommer du verkligen att trivas här!
 
Låter det intressant?
 
Skriv ett kort brev där du beskriver dig själv, din friidrottsbakgrund och ditt friidrottsintresse och mejla vår sportchef Johan Engberg (johan.engberg@ifgota.se) senast 15 mars.
 
Vi hörs!

                                                  

söker

Ungdomsansvarig


Vill du utveckla friidrotten i Lerum?

Den ideella föreningen Lerum Friidrott växer så det knakar och för att kunna fortsätta utveckla vår friidrottsverksamhet nyanställer vi nu i form av en ungdomsansvarig.

Om Lerum Friidrott
Lerum Friidrott är en ideell förening som huvudsakligen bedriver tränings- och tävlingsverksamhet för alla från 8 år och uppåt. Föreningen har 415 medlemmar och 50 ideella tränare samt anställd sportchef, kanslist och vaktmästare.

Arbetsbeskrivning
Lerum Friidrott söker under ett år en ungdomsansvarig på halvtid. Den ungdomsansvarige kommer dels ansvara för och vara en del av den löpande ungdomsverksamheten (8-14 år) och dels för att utveckla friidrotten genom utbildning och rekrytering av ungdomstränare.

Anställningen kräver:
- Friidrottskompetens. Då tjänsten till stor del består av utbildning av tränare och kvalitetssäkring, är det ett krav att Du har friidrottsbakgrund.
- Driftighet och eget ansvar. Du är driftig genom att du bokar in tränarmöten, föräldramöten och utbildningar etc. och Du tar ett stort eget ansvar.
- Social kompetens och samarbete. Då rollen som ungdomsansvarig innebär samarbete med personal, tränare och föräldrar, är det viktigt att ha social kompetens som gör det möjlighet för dig att dels hantera olika personer på rätt sätt och dels kunna samarbeta med olika personer.
 
Övrigt
- Vi ser gärna att du har ledarskapsmeriter.
- Utbildning inom pedagogik, ledarskap, träningslära och näringslära ses som ett plus.
- Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper.
 
Anställningens form och omfattning
50 % visstidsanställning i ett år från april 2015 tom april 2016. Arbetet kommer att till stor del ske under kvälls- och helgtid med flexibilitet.

Din ansökan
Skicka in ditt personliga brev och CV till ulf.petersson@lerumfriidrott.se senast fredag 13/3.

Frågor?
Kontakta då Ulf Petersson på 0769-48 15 58 eller ulf.petersson@lerumfriidrott.se.