Söndag 25 januari 2015

 

Sök på friidrott.se

Kontaktinformation

Svensk Friidrott

Svenska Friidrottsförbundet

Post- och besöksadress:
Heliosgatan 3
120 30 Stockholm

Tel: 010-476 53 30 vxl
Fax: 08-724 68 61
E-post: info@friidrott.se
 

Generalsekreterare & Ansvarig utgivare

Anders Albertsson
010-476 53 50

Redaktionen
friidrott.se

A. Lennart Julin
redaktör
08-30 13 33

Information och
media

Magnus Fridell (vik.)
073-506 21 74
(Pressjour)

Läs mer Samtliga kontakter


Nya tjänster

inom
Svensk FriidrottPå den här "anslagstavlan" kan lediga tjänster i Friidrottssverige utlysas. Förbund, föreningar, skolor m fl som söker friidrottskompetens har alltså möjlighet att utnyttja friidrott.se för att nå ut med sina platsannonser.

För mer information om "hur man annonserar" hänvisas till "Kontaktperson" i högerspalten.
 

 

Tjänst Ansök
Projektledare Svenska Löpare 31 dec
   
 

Svensk Friidrott

söker

Projektledare för
Svenska Löpare

 

 

Brinner du för löpning och vill vara med och driva ett spännande arbete med att samla svensk löpning under en gemensam flagg? Då kanske du är vår nya projektledare?

Svensk Friidrott har i sin nya verksamhetsinriktning ett speciellt fokus på motion och hälsa. Motionslöpningen har under den senaste tioårsperioden fullkomligt exploderat i Sverige. Antalet lopp blir ständigt fler och deltagarantalet har ökat med 80 procent på tio år.

Nu ska Svensk Friidrott samla hela löpar-Sverige under en och samma flagg – Svenska Löpare. Till det behöver vi en driven projektledare som kan få detta samverkansprojekt att bli något som gynnar alla i löpar-Sverige; föreningar, lopparrangörer och framför allt löpare.

Hör Generalsekreterare Anders Anders Albertsson beskriva projektet Svenska Löpare.

Du ska vara en van projektledare som drivs av att ta tag i nya utmanande uppgifter. Då Svenska Löpare är i sin uppstartsfas kommer du att få en viktig roll att tillsammans med oss utveckla hela konceptet. Vi ser det därför som viktigt att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift.

Du bör ha förståelse för hur det ideella föreningslivet fungerar, men samtidigt vara van att arbeta med kommersiella frågor. Du kommer att arbeta såväl strategiskt som taktiskt och ha ett nära samarbete med både ideella föreningar och våra kommersiella partners.
Anställningen är en projektanställning på heltid under två år med start i början av 2015. Tjänsten är placerad på Svensk Friidrotts kansli i Hammarby Sjöstad i Stockholm.

Vi eftersträvar en jämn könfördelning och ser gärna kvinnliga sökande till denna tjänst.

Din ansökan skickar du senast den 31 december till johanna.berggren@friidrott.se.

Frågor besvaras av
Anders Albertsson, Generalsekreterare, 072 249 53 50.
Andreas Thornell, Unionen, 073 968 43 17

 

Svensk Friidrott har som uppgift att främja, utveckla och centralt administrera friidrotten i Sverige. Uppdraget är att företräda friidrotten i landet och samtidigt svara för internationella och nationella tävlingar samt landslagens deltagande i internationella mästerskap.

Svensk Friidrott är ett av de större idrottsförbunden i Sverige med cirka 550 000 medlemmar organiserade i över  tusen föreningar i 23 distrikt. Utöver detta deltar varje år över en halv miljon svenskar i löpartävlingar samt att många fler, över en miljon, har löpning som motionsform utan att tävla.