Fredag 12 februari 2016

 

Sök på friidrott.se

Kontaktinformation

Svensk Friidrott

Svenska Friidrottsförbundet

Post- och besöksadress:
Heliosgatan 3
120 30 Stockholm

Tel: 010-476 53 30 vxl
Fax: 08-724 68 61
E-post: info@friidrott.se
Sociala medier:
@svenskfriidrott, 
#svenskfriidrott
 

Generalsekreterare

Stefan Olsson
010-476 53 41

Ansvarig utgivare
Anders Albertsson
072-249 53 50

Utgivningsbevis
Nr 2008-033

Redaktionen friidrott.se
Magnus Fridell
redaktör
073-506 21 74

Information och
media

Fredrik Trahn
070-913 67 96
(Pressjour)

Läs mer Samtliga kontakter


Nya tjänster

inom
Svensk FriidrottPå den här "anslagstavlan" kan lediga tjänster i Friidrottssverige utlysas. Förbund, föreningar, skolor m fl som söker friidrottskompetens har alltså möjlighet att utnyttja friidrott.se för att nå ut med sina platsannonser.

För mer information om "hur man annonserar" hänvisas till "Kontaktperson" i högerspalten.
 


 

Tjänst (arbetsgivare)

Ansök

Kanslichef (Bromma IF 21 dec
Tränare (Löpargymnasiet) 7 jan
Marknads- och arrangemangsansvarig (IF Göta) 31 jan
 

söker 

Marknads- och arrangemangsansvarig


IF Göta Karlstad är en av landets mest anrika och framgångsrika friidrottsföreningar. En förening som redan är bra, men som ständigt vill utvecklas. Nu letar vi efter en person som vill vara med och utveckla och utvecklas själv i rollen som ansvarig för vår arrangemangs- och marknadsverksamhet.
 
Ditt jobb kommer att handla om att projektleda föreningens motionsarrangemang och ansvara för marknadsarbetet i föreningens många samarbeten.
Som arrangemangsansvarig projektleder du VårRuset, Karlstad Stadslopp, Blodomloppet och Tjurruset som tillsammans lockar 20 000 deltagare varje år. I ditt arbete ingår ekonomisk uppföljning, kundmöten, rekrytering och utbildning av funktionärer, samt kontakt med samarbetspartners, centrala aktörer, funktionärer, kommun och region.
 
Du blir en i laget på föreningens kansli och bidrar prestigelöst i lagarbetet. Tillsammans med föreningens medlemmar säkerställer ni attraktiva, kvalitativa och säkra arrangemang.
 
Du är en ledare med erfarenhet av projektledning och arbetsledning. Du har med fördel erfarenhet av ideellt arbete eller förståelse och kunskap om detsamma. Du har god kommunikativ förmåga och lätt för att prata med människor. Du arbetar målinriktat och strukturerat och är också flexibel och serviceminded. Kunskap och erfarenhet av sociala medier, bild- och filmhantering samt marknadsföring värdesätts.
 
Karlstad och Värmland är en stad och miljö som andas friidrott, med friidrottsgymnasium, universitet med elitidrottsverksamhet, inomhushall, arena och ett friidrottsengagerat samhälle. Du kommer till en förening med god ekonomi, en aktiv styrelse och massor av friidrottsintresserade ungdomar, seniorer, tränare och funktionärer.
 
Tjänsten är heltid och tillträde är 1 mars eller enligt överenskommelse.
 
Ansökningar tas emot och utvärderas löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 31 januari. Skicka din ansökan, personligt brev och CV, till kanslichef Johan Engberg (johan.engberg@ifgota.se). 
söker 

Tränare till löpargymnasiet


Vem är Du som vi söker?

  • Du har ett stort engagemang och intresse för ungdomar och för att träna löpande ungdomar på elitnivå. Du ska vilja bidra till att ge dem förutsättningar för en långsiktig elitidrottssatsning.
  • Du har goda erfarenheter av att träna uthållighets idrott och specifikt medel- och långdistans löpning.
  • Du har tränarutbildning på hög nivå

Du kommer att träna eleverna inom ramen för kurser inom specialidrottsämnet. Eleverna är RIG-och NIU-elever. Inom ramen för tränartjänsten kommer det även ingå andra arbetsuppgifter kopplade till verksamheten.

Tjänsten är på 30% tillsvidare.

För frågor kontakta verksamhetsansvarig Urban Aruhn på mail urban.aruhn@rudbeck.se 

Välkommen med din ansökan senast den 7 jan 2016.
 söker 

Kanslichef

Rollen som kanslichef innebär att tillsammans med styrelsen och kansliet arbeta med planering, utveckling, genomförande och uppföljning av idrottsföreningens verksamhet såväl den löpande verksamheten somt klubbens egna arrangemang. Ledord för denna befattning är organisation, kommunikation samt administration.

Ansvarsområden

Bromma IF växer kontinuerligt och är idag en av landets större friidrottsföreningar med ca 30 träningsgrupper aktiva på fyra arenor. Kansliet har idag 3 anställda som jobbar 50% eller mer. Ansvarsområden för kanslichefen är:

  • Arbetsleda kansliets personal.
  • Starta nya träningsgrupper samt fylla på existerande grupper med intresserade från kölista.
  • Rekrytera tränare och gruppadministratörer till alla träningsgrupper. Dessa roller tas oftast från föräldragruppen och det innebär att de måste motiveras för ett sådant engagemang.
  • Klubben har i dag cirka 100 tränare. Kanslichefen ska kommunicera med dem, och tillsammans med övriga på kansliet se till att de har de resurser de behöver.
  • Samordna och organisera träningsläger och tävlingsresor för klubbens medlemmar.
  • Arbetet med verksamhetsutveckling och arrangemang innebär administration av bland annat medlemsregister, medlemsavgifter, så kallat LOK stöd, bokningar mm.
  • Vara föredragande i föreningens styrelsearbete med fokus på den löpande verksamheten. Kanslichefen är adjungerad i varje styrelsemöte.

Vem är du?

Du är en god kommunikatör och driven administratör. Du är lagspelare  men också van att självständigt driva projekt. Du kommunicerar naturligt i tal och skrift i olika sammanhang. Du behärskar officepaketet väl och kan lätt sätta dig in i nya administrativa IT-system. Du är positiv och prestigelös i dina kontakter såväl internt som externt. Noggrannhet och tydlighet är en förutsättning för arbetet. Ungdomsidrott och bredd ligger dig varmt om hjärtat. Du kanske är utbildad idrottskonsulent?

Om tjänsten

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 procent med tillträdesdag enligt överenskommelse. Du kommer att rapportera till Bromma IF´s ordförande, som också är din arbetsledare. Arbetsplatsen är i klubblokalen vid Stora Mossens Idrottsplats. I denna rekrytering jobbar vi med Olle Badman på Optimum HR som också är vår kontaktperson under rekryteringsfasen.
 

För information och frågor kontakta:      

Olle Badman Optimum HR                   
e-post: olle.badman@optimumhr.se
mobil: 073-626 05 23

Ansök här:

http://www.optimumhr.se/Lediga-jobb.html

Bromma IF, som grundades 1952, är en av Sveriges större friidrottsföreningar med ca 1.000 medlemmar varav över 700 aktiva från sju år upp till juniorelit. Verksamheten bedrivs på flera arenor i Västerort och på Kungsholmen. Bromma IFs friidrottskola med ca 1.000 deltagare är en omfattande och välfungerande sommarlovsverksamhet och förutom den anordnas också juniortävlingen Brommaspelen, i år med ca 800 starter, samt det lokala Tolvanloppet med 1.800 starter. Föreningens fokus är att ha en stor bredd med många aktiva barn och ungdomar på olika nivåer, men även erbjuda träning för äldre ungdomar som vill fortsätta att vara aktiva i sin egen träning eller som ledare för andra aktiva.