Officiellt organ för Svenska Friidrottsförbundet

Tisdag 13 november 2018

Resultat & Årsbästa

 

Sök på friidrott.se

Kontaktinformation

Svensk Friidrott

Svenska Friidrottsförbundet

Post- och besöksadress:
Heliosgatan 3
120 30 Stockholm

Tel: 010-476 53 30 vxl
Fax: 08-724 68 61
E-post: info@friidrott.se

Bankgiro: 332-1387
Org.nr: 802001-0719

Sociala medier:
@svenskfriidrott, 
#svenskfriidrott
 

Generalsekreterare och ansvarig utgivare

Stefan Olsson
010-476 53 41

Utgivningsbevis

Nr 2008-033

Redaktionen friidrott.se

Gustav Orbring
redaktör
072-525 96 32

Information och media

Hillevi Thor
072-559 17 78
(Pressjour)

Läs mer Samtliga kontakter


Tjäna & spara pengar till er förening

Svensk Friidrott har ett antal samarbetspartners och många av dem kan underlätta för er förenings verksamhet, vare sig det gäller tjäna pengar, spara pengar eller göra olika inköp. Nedan presenteras en rad erbjudanden från våra samarbetspartners som kan underlätta i er verksamhet.

Tjäna pengar - lotteriprodukter
Folkspel
Stärk föreningskassan med Folkspels lättsålda och vinstrika produkter. Genom att sälja bingolotter, Sverigelotter och BingoLottos julkalender får ni snabbt och enkelt bättre ekonomi och välgörande växtkraft som mer svängrum för att utveckla er förening.
Överskottet från försäljningen går oavkortat till föreningen och varje förening bestämmer själva på vilket sätt ni vill använda pengarna. Exempelvis kan ni renovera klubbhuset, köpa in utrustning eller nya matchställ, göra studieresor eller finansiera tävlingar och turneringar. Valfriheten är stor, för det är era pengar.
Mer info: Folkspels digitala produktfolder
Eller här: https://www.folkspel.se/forening/borja-tjana-pengar/

Folkspel_300x80-(1).png

Hotell
Scandic har 52 sporthotell i Sverige och sammanlagt över 100 sporthotell i Norden. Med Sportkortet bor ni som förening till förmånliga priser, från 265:-/person i fyrbäddsrum, samtidigt som ni får en rad andra förmåner. Sportkortet ansöker ni om på www.scandichotels.se/alltid-pa-scandic/sport.
Vid bokning, ange bokningskod: D000008683
Mer information om priser och erbjudande.
 
Scandic-logo-(1).jpg

 
 
Tågresor
Res med moderna snabbtåget till nästa tävling! Som stolt samarbetspartner till Svenska Friidrottsförbundet erbjuder MTR Express alla friidrottsföreningar 15% rabatt på gruppresor vid bokning av minst 10 personer. MTR Express trafikerar sträckan Stockholm-Göteborg med stopp i Södertälje Syd, Skövde, Herrljunga och Alingsås. Som förening erbjuds ni flexibla villkor, opersonliga biljetter och möjligheten att boka nu och betala senare.
Gruppförfrågan: https://mtrexpress.se/sv/boka-gruppresa
Ange rabattkod: GRUPPSFIF samt antal personer i sällskapet under Övrig information i formuläret för att ta del av rabatten.
 
MTR.png

 
Hyrbilar
Hos MABI hyrbilar har friidrottsföreningar 10% rabatt på webbpriset när ni bokar online.
Bokning: www.mabi.se
Ange kampanjkod: FI17
Mabi_Hyrbilar_Logo_180X150-(1).png
Friidrotts- och träningsutrustning
Unisport är från och med 2018 officiell leverantör av friidrottsutrustning till Svensk Friidrott. Unisport är marknadsledande i Norden och levererar utrustning och helhetslösningar till olika idrotter. Här får alla friidrottsföreningar 12% rabatt vid bokning på webben eller via telefon.
Bokning: www.unisport.se
Ange kampanjkod: Friidrott2018

Unisport_logo_pos_tm.jpg

Byggvaruhus
Svensk Friidrotts huvudsponsor BAUHAUS hjälper till att bygga friidrotten på alla sätt. Med BAUHAUS företagskort får alla svenska friidrottsföreningar 10% rabatt på hela BAUHAUS sortiment. Efter ni ansökt om företagskortet använder ni det för rabatt i valfritt varuhus eller webshop.
Ansök om företagskonto här: fs@bauhaus.se
Ange hänvisning: Svensk Friidrott
 
bauhaus-logotyp-hus.jpg

 
Tryck- och expomaterial
Arkitektkopia är Svensk Friidrotts officiella leverantör av trycksaker, exponerings- och eventmaterial. Här finns en uppsjö av produkter ni kan välja, från det minsta till det allra största. Behöver ni hjälp med layout kan deras ateljé snabbt bistå er på alla sätt. Som en av Svensk Friidrotts medlemsföreningar är ni fria att nyttja samarbetsavtalet mellan Arkitektkopia och Svensk Friidrott. Läs mer om alla produkter på arkitektkopia.se
För offert, kontakta: Martin Andersson, 070-993 75 61, martin.andersson@arkitektkopia.se

arkitektkopia-loggo-PMS-2013-kopiera-(1).jpg

 
Sportdryck till lopparrangörer
När man ska arrangera ett lopp kan det vara svårt att veta hur mycket vätska man ska räkna med att beställa. Man vill inte beställa onödigt mycket samtidigt som man givetvis inte kan riskera att löparna står utan sportdryck. Hos Svensk Friidrotts, och svenska friidrottslandslagets sportdrycksleverantör, Umara kan ni som lopparrangör beställa både sportdryck och muggar till era vätskestationer. För att underlätta planeringen har Umara tagit fram beräkningsmodell för hur mycket sportdryck som beräknas behövas till ett lopp beroende på distans och antal deltagare.
Beräkningsmodellen och mer information.
Kontakt och beställning: info@umara.se
 
Umara_300x80-(1).png
>