Tisdag 31 mars 2015

 

Sök på friidrott.se

Kontaktinformation

Svensk Friidrott

Svenska Friidrottsförbundet

Post- och besöksadress:
Heliosgatan 3
120 30 Stockholm

Tel: 010-476 53 30 vxl
Fax: 08-724 68 61
E-post: info@friidrott.se
 

Generalsekreterare & Ansvarig utgivare

Anders Albertsson
010-476 53 50

Redaktionen
friidrott.se

A. Lennart Julin
redaktör
08-30 13 33

Information och
media

Magnus Fridell (vik.)
073-506 21 74
(Pressjour)

Läs mer Samtliga kontakter


Vill du också friidrotta?

foto: Daniel Bergin

Visst är det otroligt inspirerande att se svenska och utländska friidrottsstjärnor hoppa högt och långt, springa fort och länge eller kasta långt!

Men hur skall du göra om du blivit så inspirerad att du själv vill prova på friidrott för att få veta om det i det stora utbudet av grenar finns någon som passar just dig?

Du kan börja med att ta kontakt med friidrottsklubben på orten där du bor: Kolla in vår sida med länkar till friidrottsklubbars hemsidor!

Har du svårt att där hitta en klubb som passar kan du kontakta distriktsförbundet som brukar kunna hjälpa till med tips på bra klubbar i närområdet.

Tänk dock på att det i vissa friidrottsklubbar ibland kan vara så många barn och ungdomar som vill börja samtidigt att man måste sätta upp väntelistor.

På hundratalet platser runtom i landet brukar varje år - framförallt under sommarlovet - arrangeras friidrottsskolor som är ett perfekt sätt att prova på om friidrott är något för dig.

I en friidrottsskola får du möjlighet att testa många av friidrottens grenar under en eller flera intensiva veckor.

Vill du förresten rent allmänt veta mer om friidrott? Då finns "Fakta om friidrott" som ger information om historia, grenar, regler och mycket mycket mer.

Välkommen till friidrotten!