Hem / Göteborgs Friidrottsförbund

Göteborgs Friidrottsförbund

Göteborgs Friidrottsförbund vill långsiktigt och kontinuerligt skapa yttre förutsättningar till utveckling för varje individ oavsett bakgrund och livssituation. Vi vill arbeta för att möjliggöra friidrott hela livet. För oss och våra medlemsföreningar innebär det att individen är i fokus och är den som utgör kärnan i varje förening.

Föreningsutveckling

Göteborgs Friidrottsförbund är ett specialdistriktsförbund inom Svensk Friidrott. Vi stöttar föreningsutvecklingen utifrån varje enskild förening, initerar utvecklingsprojekt för hela distriktet och driver träningsanläggningen Friidrottens Hus. 

Aktiverar hundratusentals människor varje år

Göteborgs Friidrottsförbund företräder över 50 000 föreningsmedlemmar. Tillsammans arrangerar vi Göteborgsvarvet och Folksam Grand Prix, som tillsammans med föreningarnas löplopp, aktiverar hundratusentals människor i samhället, varje år.

Vill du veta mer? Klicka på länkarna!

Möt förbundskansliet
Ny till friidrott? Hitta din förening
Utbildningar i Göteborg

Träna och tävla i Göteborg

För ungdomar, klicka här
Elit Göteborg
Lokalt tävlingsprogram 

Anmäl dig till Göteborgsvarvet, 21 maj 2022! 

Nyheter från Svensk Friidrott

Missa inte OS-medaljörerna i Ungern

Armand Duplantis avstod SM och i stället hoppade han 6.10 under Diamond League i Polen för två dagar sedan. Samma dag kastade både Simon Pettersson och Daniel Ståhl över 70 meter i diskus på SM och i kväll tävlar alla tre i ungerska Székesfehérvár.