Officiellt organ för Svenska Friidrottsförbundet

Lördag 6 mars 2021

Friidrott.se:s arkiv:
Resultat
Statistik

 

Sök på friidrott.se

Kontaktinformation

Svensk Friidrott

Svenska Friidrottsförbundet

Post- och besöksadress:
Heliosgatan 3
120 30 Stockholm

Tel: 010-476 53 30 vxl
Fax: 08-724 68 61
E-post: info@friidrott.se

Bankgiro: 332-1387
Org.nr: 802001-0719

Sociala medier:
@svenskfriidrott, 
#svenskfriidrott
 

Generalsekreterare och ansvarig utgivare

Stefan Olsson
010-476 53 41

Utgivningsbevis

Nr 2008-033

Redaktionen friidrott.se

Gustav Orbring
redaktör
072-525 96 32

Information och media

Hillevi Thor
072-559 17 78
(Pressjour)

Läs mer Samtliga kontakter


Marknad och Partners


Här hittar du information om Svensk Friidrotts partners. Kontakta gärna oss om ditt företag vill associeras med Svensk Friidrott eller om du vill veta mer om hur du kan annonsera i Svensk Friidrotts olika kanaler.

Många av Svensk Friidrotts partners har förmånliga erbjudanden till sveriges friidrottsföreningar som hjälper dem att antingen tjäna pengar eller att spara pengar. För att se hur just er förening kan spara eller tjäna pengar genom Svensk Friidrotts samarbetspartners, klicka här. 

Svensk Friidrotts Huvudsponsor

 

BAUHAUS är en av Europas ledande byggvaruhuskedjor och har 270 varuhus i 18 länder. Varuhuset etablerades i Sverige 1997 och är idag marknadsledande inom byggvaruhandeln med sina 17 varuhus på den svenska marknaden. BAUHAUS satsar stort på idrottssponsring eftersom vi tycker att idrott är enormt viktigt för enskilda personer och samhället i stort, på såväl gräsrotsnivå som elitnivå. Företaget valdes till Årets idrottssponsor 2015.

 

 

Nationella Partners


Craft är en produkt av svett och slit, av snö och regn, av förluster och segrar och av euforin som upplevs när gränser förflyttas. I fyra årtionden har vi levererat optimal prestation genom funktionella idrottskläder. Nästan lika länge har vi varit en del av den professionella idrottsvärlden. Vår kunskap om hur ett tränings- och tävlingsplagg ska designas för att erbjuda optimal funktion kommer till stor del från ett långt och givande samarbete med elitidrottare över hela världen.Folksam är ett kundägt företag som erbjuder försäkringar och pensionssparande. Nästan varannan svensk är försäkrad hos oss och vi är en av Sveriges största kapitalförvaltare. Vår vision är att människor ska känna sig trygga i en hållbar värld. Folksam är också idrottens försäkringsbolag. 1,6 miljoner idrottsaktiva är försäkrade genom Folksams samarbete med RF och specialidrottsförbunden. Ett samarbete där Folksam inte bara finns som försäkringsgivare utan också som aktiv skadeförebyggare och partner (sponsor).
Kort sagt - Vårt hjärta klappar för idrotten. Läs mer om oss på folksam.se  

 

Atea.png
Vi har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Medarbetare som brinner för att vara med att bygga ett bättre Sverige med hjälp av it. Som Nordens och Baltikums ledande obundna leverantör av it-infrastruktur bistår vi våra kunder med specialistkompetens, produkter och lösningar. I Sverige finns våra it- och friidrottsälskande medarbetare på ett trettiotal orter över hela landet, från Malmö i söder till Kiruna i norr. Hälsa på oss på atea.se


Cytiva är ett ledande industribolag inom Life Sciences, verksamt i omkring 40 länder och med cirka 1800 medarbetare i Sverige. Cytivas säte i Uppsala är en av världens största anläggningar för produktion av teknologi för tillverkning av biologiska läkemedel (kromatografimedia och utrustning). Biologiska läkemedel används för att bland annat behandla patienter med diabetes, reumatism, Alzheimers och cancer. Från Uppsala exporteras dessa produkter till läkemedelsbolag i över 160 länder.

 

Officiella PartnersTextilia_liggande_bla_transp.png

ISP_payoff_blue.jpg


SR-CMYK-blue-text.png


Mabi_Hyrbilar_Logo_180X150.pngBliz-Logo-2016_black.pngWinova.png 

Kontaktperson

Jan Larsson

Jan Larsson

a 010-476 53 56
e-post


Kontaktperson

Magnus Malmsborg

Magnus Malmsborg

a 010 476 53 40
e-post


Avdelningar

Intro

Annonsering