Hem / Nyheter / Inomhusstatistiken är öppnad

Inomhusstatistiken är öppnad

Arenasäsongen är ung men resultaten från 14 tävlingar är redan inrapporterade vilket resulterat i att inomhuslistorna på friidrottsstatistik.se nu är öppnad.

Efter arenasäsongen utomhus följer en intensifierad period för långlopp och i november smyger inomhussäsongen igång. För två veckor sedan arrangerades veteran-SM som flyttats fram från mars och den gångna helgen var det många starter både i Göteborg och Huddinge.
Även om det huvdsakligen handlar om barn och ungdomar så konstaterar vi att det redan är minst 25 i nästan alla seniorgrenar och på 60 m har redan över tusen tävlat enbart i november.

Alla siffror på friidrottsstatistik.se
De 25-djupa årsbästalistorna för seniorer, juniorer, ungdom och veteraner finns tillgängliga via förstasidan på friidrottsstatistik.se. För den som vill få tillgång till årsbästalistorna i sin helhet med alla som tävlat nu i år så går det att teckna en prenumeration för fyra veckor, sex månader eller ett år.
Även din förening kan teckna en prenumeration och på så sätt få klubbstatistiken löpande uppdaterad på en egen sida. Klubbpaketet inkluderar förutom årsstatistiken ett resultatflöde och fem privatprenumerationer. Allt om prenumerationer på friidrottsstatistik.se.

Till inomhusstatistiken

/Jonas Hedman