Hem / Nyheter / Vi söker frilansare och volontärer till kommunikation

Vi söker frilansare och volontärer till kommunikation

Brinner du för svensk friidrott och media? Nu söker vi frilansare och volontärer till inhopp och spännande projekt 2022.
Intresset för svensk friidrott är större än någonsin tidigare och kommunikationsbehovet växer hela tiden.

Inför 2022 söker Svensk Friidrotts kommunikationsavdelning kontakt med frilansare och volontärer som vill vara med och arbeta bland annat med Friidrottskanalens sändningar, friidrott.se och våra sociala medier. Du kanske är en mediastudent som söker arbetserfarenhet och en ingång till mediabranschen, en journalist/kommunikatör som vill testa nya utmaningar eller så är du bara en fridrottsintresserad person som vill vara med och hjälpa oss i samband med våra sändningsproduktioner.

För frilansuppdrag förutsätter vi att du är en god skribent och att du är van vid att hantera sociala medier. Det är också ett stort plus om du har goda kunskaper om svensk friidrott och är bekväm med att jobba med rörligt material (hantera kamera, redigering och paketering av klipp).

Låter det här intressant? Skicka ett mejl till This is a mailto link där du berättar vad du vill göra och vilken bakgrund du har. Vi välkomnar ansökningar över hela Sverige, och hanterar dessa löpande.