Regionsmästerskapen Svealand 13-14 år

Regionsmästerskap Svealand (RM), som ersätter tidigare Svealandsmästerskapen, genomförs i Sätra Friidrottshall i Stockholm, helgen den 18-19 mars, för aktiva födda 2009 och 2010. Gotland-Stockholms Friidrottsförbund är arrangör denna gång.

RM Svealand består nu av ett lag vardera för Mittsvenska respektive Södra Svealand samt två lag från Gotland-Stockholm. Varje deltagare får tävla i maximalt tre individuella grenar + stafett. I stafetter får varje distrikt starta med ett eller flera lag.

För första gången tar vi nu ut ett gemensamt Mittsvenskt lag och hoppas att många av våra aktiva 09-or och 10-or runt om i distriktet vill vara med!

Nedan finner ni länkar till de dokument som har mailats ut till alla Mittsvenska föreningar. Hjälp oss att sprida dessa informationsbrev till era aktiva födda 2009-10 och deras tränare/ledare.

I statistikfilen ska föreningen fylla i sin resultatsammanställning och skicka in till mittsvenskafif@gmail.com senast kl. 20.00 den 20 februari.

  1. Infobrev 1 till aktiva
  2. Infobrev 1 till tränare/ledare och förening
  3. Statistikfil_mall för ifyllnad av resultat för intresserade ungdomar från er förening. (Det är denna fil som ska skickas in). 
Från de föreningar som önskar fortsatt information om laguttagning och Regionsmästerskap Svealand önskar vi få in 1-2 kontaktpersoner samt kontaktuppgifter till dessa.
Logga RM Mittsvenska Laget