Annons

Annons

Regionsmästerskapen Norrland

Norrlandsmästerskapen Piteå Fotograf: Ann-Christin Johansson

FOTO: ANN-CHRISTIN JOHANSSON

Den 16-17september är det äntligen dags för en av sommarens mest spännande tävling för födda 2010 och äldre, Regionsmästerskapen Norrland. I år går tävlingen i Umeå och det är inte bara en individuell tävling utan också en lagtävling för 13-14åringar och 15-17åringar.

I lagtävlingen kommer tre lag delta; Norrbotten, Västerbotten och Södra Norrland. Det gäller att samla så många poäng som möjligt till sitt lag både genom deltagarpoäng och placeringspoäng. Läs mer om hur poängfördelningen ser ut HÄR.

Inbjudan till tävlingen hittar du nedan och sista anmälan är 6/9.
Inbjudan Regionsmästerskapen Norrland

Under helgen kommer ni även få chansen att prova på friidrottens nyaste gren gång. Tillsammans med Siv Karlström erbjuder vi en prova på tävling och workshop i gång.
Gång under Regionsmästerskapen Norrland

Hoppas vi ses i Umeå!

Relaterade nyheter

DM
Löpledarutbildning i Älvsbyn 25-26 maj

Norra Norrlands friidrottsförbund kommer att hålla en Löpledarutbildning i Älvsbyn under ledning av välmeriterade tränarna Michael Nordh och Camilla Sundqvist. Utbildningen kommer att vara under 2 dagar, den 25e och 26e maj.

LÄS MER
20231022 114758
Parafriidrotts USM och barn/ungdomsläger

Svenska friidrottsförbundet bjuder in till en välfylld parafriidrottshelg i Uppsala den 14-16 juni. Det första USM:et på 25år kommer att avgöras samtidigt som en nationellt barn och ungdomsläger genomförs. Dessutom avgörs den internationella tävlinge…

LÄS MER