Nu har vi öppnat upp Årsrapporten för alla föreningar inom Svensk friidrott

Dag 1 Ny 98 Nu har starten gått för ifyllandet av Årsrapporten

För att Friidrottsförbundet ska kunna utveckla verksamheten och följa upp verksamheten är det viktigt att alla föreningar lämnar in en årsrapport. Nu har startskottet gått för att lämna in årsrapporten för 2022 och här är all information ni behöver.

Det är obligatoriskt för samtliga medlemsföreningar att fylla i och skicka in en årsrapport. Ni kommer att ha möjlighet att fylla i och skicka in Årsrapporten ända tom den 28 februari 2023, men ett tips är att gör det så snart som möjligt. 

Syftet med rapporten är att samla in underlag om vilka verksamheter föreningarna bedriver, föreningarnas storlek och grundläggande policy- och värdegrundsfrågor. Dessa underlag är högst väsentliga för det gemensamma utvecklingsarbetet och de utvärderingar och uppföljningar som kommer att ske inom Friidrottens strategi 2025. Informationen kan heller inte nås på annat sätt än att föreningarna delar med sig av den.

Här hittar ni en manual för ifyllandet Lathund

Friidrottshälsningar Anna Bengtsson, föreningsansvarig

Relaterade nyheter

20230121 162346(0)
Det här är Södra Svealands Ungdomskommitté

Det här är Södra Svealands Ungdomskommitté, de verkar för att öka ungdomsinflytandet inom distriktet. Detta genom att bland annat göra ungdomarnas röster hörda. Ni kan följa vår ungdomskommitté på INSTA gram https://www.instagram.com/ungfriidrottsodr…

LÄS MER