Annons

Annons

Nyheter terräng & landsväg

Wikström Hassan
Magiska maratonlopp av Hassan och Wikström

"Hyggligt." Så sammanfattar Suldan Hassan sin maratondebut i Sevilla som resulterade i ett nytt svenskt rekord, 2:07.36, ett resultat som även är under SOK:s nomineringsgräns till Paris. "Det känns jättekul, men jag vet att det finns mycket mer", säg…

LÄS MER
Andreas Almgren 7791
Rekordkross av Almgren – "Kände mig stark!"

Svenskt rekord på halvmaraton med nästan två minuter och tvåa i Europa genom tiderna – Andreas Almgrens satsning på längre distanser är inget annat än en succé. ”Jag är i väldigt bra form så jag ville gå under 60 minuter”, säger Andreas Almgren.

LÄS MER
Vidar Johansson23
Svensk lagseger i Armagh

Under torsdagskvällen sprangs Armagh 5k på Nordirland och de svenska herrarna stod för en stark insats och tog hem segern i den internationella lagtävlingen efter en tät uppgörelse.

LÄS MER
Emil Millán De La Oliva
Millán de la Oliva persade i Frankrike

Under söndagen årsdebuterade Eskilstuna Friidrotts Emil Millán de la Oliva när han blev fyra i ett 10-kilometerslopp i franska Saint-Grégoire. Emil sprang på 29:13 vilket är hans hittills snabbaste notering på 10 km väg.

LÄS MER
Carolina Wikström (9)
Nästpers av Wikström i Santa Pola

Carolina Wikström visade god form i Santa Pola där hon sprang halvmaran på 1:10:46, Upsalalöparens näst snabbaste insats på distansen. "Hade en sisådär dag och därför väldigt nöjd att klämma mig sub 71!", kommenterar Carolina.

LÄS MER
Fler nyheter