Officiellt organ för Svenska Friidrottsförbundet

Fredag 26 februari 2021

Friidrott.se:s arkiv:
Resultat
Statistik

 

Sök på friidrott.se


Kontaktinformation

Svensk Friidrott

Svenska Friidrottsförbundet

Post- och besöksadress:
Heliosgatan 3
120 30 Stockholm

Tel: 010-476 53 30 vxl
Fax: 08-724 68 61
E-post: info@friidrott.se

Bankgiro: 332-1387
Org.nr: 802001-0719

Sociala medier:
@svenskfriidrott, 
#svenskfriidrott
 

Generalsekreterare och ansvarig utgivare

Stefan Olsson
010-476 53 41

Utgivningsbevis

Nr 2008-033

Redaktionen friidrott.se

Gustav Orbring
redaktör
072-525 96 32

Information och media

Hillevi Thor
072-559 17 78
(Pressjour)

Läs mer Samtliga kontakter


Vanliga frågor


Det är väldigt många fält som ska fyllas i, finns det inget lättare sätt?
Nej, just nu finns det inget enklare sätt. Rätt information behövs för att allt nödvändigt ska komma in. MEN, glöm inte att om du söker sanktion för en tävling som ni arrangerat tidigare år kan du kopiera tävlingen. Gå till arrangemangsfliken -> klicka i rutan bredvid det senaste årets tävling -> välj menyalternativet "kopiera" i högerspalten. Fyll i tävlingens namn, datum, och kontrollera år och tävlingens nivå och tryck "kopiera" - färdigt! Gå gärna in i efterhand och kolla om alla tidigare uppgifter är korrekt inlagda, annars välj "redigera".

Vi har fyllt i alla uppgifter tidigare år, måste vi göra det igen?
Nej du kan kopiera tidigare års tävlingar. Gå till arrangemangsfliken -> klicka i rutan bredvid det senaste årets tävling -> välj menyalternativet "kopiera" i högerspalten. Fyll i tävlingens namn, datum, och kontrollera år och tävlingens nivå och tryck "kopiera" - färdigt! Gå gärna in i efterhand och kolla om alla tidigare uppgifter är korrekt inlagda, annars välj "redigera".

Jag skulle vilja veta om andra redan sökt det datum vi funderar på, går det?
Ja, det går. Gå till "tävlingskalender" - välj där fliken "Alla sökta tävlingar" - nu kan du söka tävlingar som ännu inte är godkända. Filtrera med sökverktyget på datum eller andra kriterier,

Hur fungerar det med betalning? 

När du skickat in en ansökan om central sanktion kommer statusen för ansökan vara ”Ansökt – väntar på betalning”. Betalningen sker genom en faktura som skickas till föreningen, du som ansöker om sanktioner behöver alltså inte göra något mer i det läget.

Tidigare har man kunnat betala sanktionsansökan via PayEX men på grund av uppdateringar i IdrottOnline och PayEX är det inte längre möjligt. 

När jag klickar i FRIDA så finns inte menyalterantivet "ansök", vad har jag gjort för fel?
Du har med största sannolikhet fel behörighetsgrad. Gå till medlemsregistret i Idrottonline, sök upp dig själv bland "personer" - lägg där till rollen "ledamot" på dig - så får du rätt behörighet.

Vi hittar inte fliken "FRIDA i Idrottonline, vad är det för fel?
Troligtvis loggar ni inte in från friidrottssektionens IdrottOnline-sida. Om ni valt huvudföreningens sida eller en annan sektions sida kommer ni inte åt FRIDA. Oftast är den korrekta adressen idrottonline.se/[KLUBBENS NAMN]-Friidrott/.