Annons

Annons

Varmt välkomna till Folksam Grand Prix Varberg tisdagen den 22 juli på Påskbergsvallen!

Det är andra gången som tävlingen arrangeras i Varberg och vi ser fram emot en fin kväll med den svenska friidrotts eliten. Här kommer lite information till dig som besökare!

Parkering och entré

Vi rekommenderar cykel eller promenad till Påskbergsvallen.
Antalet parkeringsplatser är begränsat. Beräkna extra tid för parkering om du kommer i bil.  

Närliggande parkering är:
- Området runt Arena Varberg
- Parkering i anslutning till idrottshallen på Danska vägen
- Utefter Påskbergsvägen
- Gatorna i bostadsområdet Mariedal
- Ankaret/Ringvägen vid havet (längre alternativ) 

All entré för publik sker via huvudentrén på Påskbergsvallen. Entrén öppnar kl 13.00.
Biljettförsäljning sker främst via Tickster men även på plats. Tänk på att alltid ha din biljett utskriven och/eller tillgänglig i din mobil när du kommer till arenan.
Vi uppmanar till förköp för att undvika köer.

Det är inte tillåtet för hundar att följa med in på Påskbergsvallen.

Klicka här för vägbeskrivning till arenan!



Läktare och ståplats:
Huvudläktaren, sektionerna A-G, med sittplatser. Kapacitet 1 073 platser
Bortre läktaren, sektionerna H-L, med sittplatser. Kapacitet 1 963 platser varav 10 tillgänglighetsanpassade.
Bortasektionen, sektion M. Kapacitet 1 000 ståplatser.
Ståplats markplan, sektion Q. Kapacitet 539 platser
Se arenaskiss längre ner

Mat och kiosker

  • Det är förbjudet att ta med egen mat och dryck in på arenan. 

  • Inne på arenan kommer det finnas flera kiosker och grillar med bland annat hamburgare, korv, fika och dryck. 

  • På arenan finns det även möjlighet att köpa knäckepizza i Leksands knäckebröd-vagn

 

Tidsprogram och startlista hittar du här på hemsidan.

 

Kuriosa

Arenan invigdes 2 juli 1925 av dåvarande kung Gustav V. Anledningen till denna celebra medverkan var att Grimetons radiostation invigdes samma dag. Arenan fyller således 100 år 2025, vilket vi firar med bland annat Folksam GP Varberg!


Bild över arenan: