Annons

Annons

Tresteget - nya möjligheter till ökade intäkter i din förening

Skärmbild 2024 02 09 163459

Vad är Tresteget?

En fullspäckad webbsänd timme med inspiration och nya möjligheter till ökade intäkter i din förening. Lyssna till Folkspels experter, ta del av goda exempel från andra friidrottsföreningar och mycket mer. Dessutom har du chansen att vinna fina priser och lyssna på Kajsa Bergqvist. Detta är en unik kväll för friidrotten tillsammans med Folkspel som du verkligen inte vill missa.

Varför genomförs Tresteget?

Folkspel, som ägs till 100 procent av svenskt föreningsliv har, under de 30 år de verkat, arbetat väldigt nära föreningarna med sina lotteriprodukter. Sedan starten har Folkspels produkter genererat 268 miljoner kronor till friidrottsklubbarna.

Folkspel gör vad de gör för att Sveriges föreningar ska frodas, utvecklas, och kunna finnas till för fler. Deras VARFÖR är tydligt och därför lyckas de. Vad är din förenings VARFÖR?

Varje förening har sin unika situation med sina unika förutsättningar att ta hänsyn till. Ovanpå det har vi precis lagt en pandemi bakom oss som tillsammans med rådande världsläge gör att många behöver se över sin situation en eller ett par gånger extra. Vissa föreningar behöver höja medlemsavgifterna, andra har ambition eller behov av att renovera föreningsytor, hos andra är det lockande att drömma sig bort till häftiga träningsläger, nya klubbkläder och mycket mer. Som ni hör och säkert förstår finns det många VARFÖR där ute, vilket är ert?

När?

  • 21:a februari 2024
  • Kl. 18:30-19:30

Hur?

Kvällen är helt digital. Läs mer och anmäl dig genom att klicka här.

Vid frågor kontakta Svensk Friidrotts projektledare för föreningsutveckling Marcus Kax Fromholz på mejl, marcus.kax.fromholz@friidrott.se

 

Relaterade nyheter

Barn springer häck
Inför sommarens friidrottsskolor

Inne på det nya året börjar det bli dags att planera för 2024 års friidrottsskola. Inför sommaren kan föreningar söka projektstöd IF och haka på Landslagets Friidrottsskola.

LÄS MER