Annons

Annons

Thobias Montler klar för FGP Karlstad

Thobias Montler22 Thobias Montler kommer till Sola arena.

Nu är det klart att startfältet på Folksam Grand Prix i Karlstad förstärks med Sveriges bästa manliga längdhoppare – Thobias Montler.

Sveriges bästa manliga längdhoppare kommer till premiären av Sola arena den 5 juli. Thobias, som har ett personbästa så bra som 8.27, ska försöka sätta ett svårslaget banrekord på Sola arenas nylagda banor. Efter en trevande säsongsstart slog Thobias till med två åttameters hopp under Bislett Games i Oslo på torsdagskvällen och årsbästat lyder nu 8.01.

Thobias har en förmåga att vara som bäst när det gäller och har medaljer från både inomhus-VM och inomhus-EM. Han har även ett EM-silver från München förra sommaren. Nästa steg och sommarens stora mål är en medalj på VM i Budapest. En stegrande form vittnar om att det kan blir riktigt långa hopp när vi närmar oss juli-månad och Folksam Grand Prix Karlstad

– Det är alltid kul att tävla i Karlstad där publiken alltid är engagerad och på. I år ser jag extra fram emot att komma till Karlstad och få hoppa på den nya arenan, säger Thobias i ett uttalande inför premiären på Sola arena.

Säkra dina biljetter till Folksam Grand Prix Karlstad redan nu. Via del länken hittar du även mer information om tävlingen. 

Svensk Friidrott Kommunikation

Text:

Kommunikationsavdelningen

kommunikation@friidrott.se

Relaterade nyheter