Annons

Annons

Maja Å
Utvecklingsträff Norrland 2024

Välkomna till Umeå 11-13 oktober! För andra året i rad arrangeras Utvecklingsträff Norrland och i år får vi förstärkning av Svensk Friidrott som arrangerar ett nationellt tränarforum. Missa inte denna helg!

LÄS MER
1 (1)
Pararesan

Välkommen till en digital träff om parafriidrott tillsammans med Svensk Friidrott samt distrikten Norra och Södra Norrland. Oavsett förutsättningar och ambitioner i föreningen är du välkommen att komma och lyssna; ta del av goda exempel, lära dig mer…

LÄS MER
Support Årsrapport

I början på året skickas Friidrottsförbunds årsrapport ut. Det är en rapport som hjälper oss att kartlägga våra föreningar så vi kan anpassa vårt stöd efter föreningarna. Det är nu dags att fylla i den!

LÄS MER
Funktionärsutbildning Sista Anmälningsdag 29 November
Funktionärsutbildning

Ta chansen att utbilda dig till funktionär. För att lära dig mer, ha roligt och för att hjälpa din förening. Sista anmälningsdag: 29 november.

LÄS MER
Höjdhopp
Höjdhoppscamp i Sundsvall 2024

Södra Norrlands friidrottsförbund i samarbete med Sundsvalls FI och Friidrottsgymnasiet i Umeå bjuder in till träningsläger för höjdhoppare 13-14/1 2024!

LÄS MER
Simons Egna Kort 1 (1)
Utvecklingsträff Norrland

Välkomna till Umeå i höst, 13-15 oktober! Förutom grenspecifik träning, tester, styrketräning och föreningsutvecklande samtal med mera kommer även Simon Pettersson och föreläser om sin resa från RIG till OS-silver!

LÄS MER
Bild1 (1)
Träningsläger för veteraner

Här kommer en uppföljning från förra årets succéläger. Nu bjuder Svenska Friidrottsförbundet åter in till träningsläger för veteraner. Det blir en fartfylld och lärorik helg tillsammans med veteraner från hela landet. NÄR: 22 - 23 april PLATS: Göteb…

LÄS MER
Höjdhelg i Sundsvall

Sundsvalls friidrottsförening bjuder in till helg med fokus på höjdhopp i samarbete med Jan Bäck hopptränare på Friidrottsgymnasiet i Umeå på plats. Helgen kommer bestå av träning, tävling och teori kring höjdhopp.

LÄS MER
Funktionär
Distriktsdomarutbildning

Södra Norrland bjuder in till distriktsdomarutbildning i Östersund. Utbildningen kommer genomföras tre torsdagskvällar i januari, 12, 19 och 26.

LÄS MER