Annons

Roos, Ståhl och Pettersson klara för Folksam Grand Prix i Karlstad

Fgp Logga Ny

Den 5 juli genomförs den första internationella tävlingen på Karlstads nya utomhusarena och nu presenterar arrangören IF Göta tre kaststjärnor som är klara för start. "Daniel Ståhl, Simon Pettersson och Fanny Roos är klara för tävlingen. Några av våra bästa svenskar kommer och förgyller premiären på Sola, det blir mäktigt", säger Johan Engberg.

Annons

Onsdagen den 5 juli är det stor premiär på Sola Arena i Karlstad. Då genomförs den första internationella tävlingen på Karlstads nya utomhusarena. Folksam Grand Prix Karlstad avgörs som den tredje i raden av fyra tävlingar under 2023 och arrangören IF Göta hoppas på fullsatta läktare redan från start.

- Det måste absolut vara ambitionen med fulla läktare. Inget ont om Tingvalla, den arenan tjänade friidrotten väl under många årtionden, men det känns väldigt kul att vi äntligen har en arena som matchar tävlingens dignitet, säger Johan Engberg på IF Göta som projektleder tävlingen.

Familjepaket och biljettpaket med mat är nyheter för året vilka ska bidra till att fler ska trivas på Sola Arena. Folksam Grand Prix fortsätter att behålla sin bronsstatus vilket innebär att tävlingen rankas högt internationellt och arrangören hoppas på starka internationella namn på startlistan den 5 juli.

- I dag kan vi lägga de första pusselbitarna i startlistan när Daniel Ståhl, Simon Pettersson och Fanny Roos är klara för tävlingen. Några av våra bästa svenskar kommer och förgyller premiären på Sola, det blir mäktigt, fortsätter Johan.

Arrangören återkommer löpande i takt med att fler aktiva blir kontrakterade. Det gäller inte minst de många hemmahoppen som väntas starta.

Mer info och biljetter hittas via hemsidan för Folksam Grand Prix.

Svensk Friidrott Kommunikation

Text:

Kommunikationsavdelningen

kommunikation@friidrott.se

Annons

Annons

Relaterade nyheter