Annons

Annons

ARENA SÖKES TILL DM 8-9 juni!

Start DM2022 Arena till årets arena-DM

Ny styrelse - Nya tag!
Vår första stora uppgift att ta tag i innan vi ens hunnit presentera nya styrelsen är att hitta en arena för DM 8-9 juni.

Är du och er förening intresserad av äran att ha arena-DM 2024 på er hemmaplan den 8-9 juni?

...

Vad innebär detta?
Mittsvenska står som arrangör men hemmaföreningen får driva kiosk/servering och får alla intäkter från det. I övrigt även vara behjälpliga med all utrustning och organisation för att lösa det praktiska på plats.
DM är som tidigare ett samarrangemang mellan Mittsvenska distriktets föreningar, vilket från och med i år innebär att samtliga föreningars deltagare/syskonskaror bidrar med minst en halvdags funktionärsskap. Mer och tydligare information om detta när arena är klar och inbjudan gått ut. Ansökan om tävlingssanktion med WRC-klass är inskickad.
...
Intresseanmälan beträffande att ha arena-DM på er anläggning önskas in snarast, dock senast 7 april.
...
Vi hoppas på ett stort intresse, då vi verkligen vill höja statusen på DM. Vår ambition är att öka deltagarantalet, samt att få både föreningar och aktiva att längta efter DM, som en höjdpunkt, varje år! Dels kör vi samma helg som merparten av de andra distrikten, vilket är ett samordnat datum från SFIF, dels ökar vi attraktiviteten genom att köra ettårsklasser från 12-15 år, ha med para och även gång i programmet.
...
Intresseanmälan skickas till claes.littorin@gmail.com 
...
Friidrottshälsningar Claes Littorin.
Ordförande Mittsvenska friidrottsförbundet.

Relaterade nyheter