Annons

Annons

YALA
YALA - Ledarutbildning för unga

Vill du utveckla ditt ledarskap och är mellan 15-25 år? Vill du möta andra unga ledare runt om i landet, byta erfarenheter och skapa värdefulla kontakter för ett framtida engagemang inom friidrotten?

LÄS MER
1000013276
Nominera månadens ledare

Har ni en tränare, funktionär, styrelseledamot eller annan person i er förening som betyder lite extra mycket?

LÄS MER
Nyhetsbrev Mittsvenska
Nyhetsbrev maj

Ta del av vad som händer i Mittsvenska friidrottsförbundet kommande veckor.

LÄS MER
Para HSK 10, Kvadrat
Barn- och ungdomsläger parafriidrott

Svensk Friidrott hälsar alla barn och ungdomar från 6 år välkomna till Uppsala för ett läger fullt med aktivitet, träning och tävling i parafriidrott, friidrott för personer med funktionsnedsättningar.

LÄS MER
Nyhetsbrev Mittsvenska
Nyhetsbrev april

Här kommer samlad information till dig som föreningsmedlem i Mittsvenska friidrottsförbundet!

LÄS MER
Funktiona R 5940
Utbildning Teknisk ledare 13-14 april

I och med att kraven ökar på att framtida arrangörer av SM-, DM- och WRC-klassade tävlingar har minst en formellt utbildad teknisk ledare, kan du med denna utbildning erhålla formell kompetens som teknisk ledare både på distrikts- och nationell nivå.…

LÄS MER
1000011949
Helgens regionsmästerskap

Här har ni gänget som representerade Mittsvenska friidrottsförbundet i förra helgens Regionsmästerskap. Helgen var utöver det fyllt med fantastiska insatser, härlig stämning och flera personliga rekord, finalplatser och medaljer.

LÄS MER
Samrawit
Förbundsbanmätarkurs 20-21 april

Löpning på väg har blivit en stor del av svensk friidrott och på senare år har populariteten för kortare distanser – framför allt milen – vuxit kraftigt. Med det ökande intresset har det kommit ett tryck från deltagarna – som vill kunna jämföra tider…

LÄS MER
Anmäl dig till vårens utbildning: Friidrott för barn

Är du ledare för barngrupper i din friidrottsförening och vill få mer kunskap om hur barn utvecklas, hur du kan hjälpa dem att lägga en stabil grund för ett fortsatt idrottande och hur du kan utvecklas som ledare? Då är denna utbildning för dig!

LÄS MER
Vill du bli vår nästa utbildare?

Mittsvenska Friidrottsförbundet behöver fler utbildare som kan hålla i utbildningar i distriktet för att möta behovet hos våra föreningar. Har DU tidigare erfarenhet och tycker om att dela med dig av dina kunskaper till andra är du varmt välkommen a…

LÄS MER
Årsmöte 2024

Årsmöteshandlingar samt Valberedningens förslag till Mittsvenska Friidrottsförbundets styrelse 2024 finns publicerade på vår årsmötessida.

LÄS MER
RM Lag
RM Svealand Inomhus 2024

Dags att skicka in resultat inför laguttagningen till Regionsmästerskap Svealand Inomhus för 13- och 14-åringar! Tävlingen går av stapeln 16-17 mars i Södertäljehallen.

LÄS MER
Bild FÅM 2023
Förbundsårsmöte 2024

Vill du eller någon i din förening vara ombud för Mittsvenska Friidrottsförbundet vid årets Förbundsårsmöte i Uddevalla 23-24 mars 2024?

LÄS MER
Loggor På Rad 2
IDM 2024

Inomhus-IDM 10-11 februari i Gävle närmar sig! Hittills har deltagare från trettiotre mittsvenska föreningar anmält sig och i dagsläget har vi 840 grenstarter. Mycket roligt att många föreningar prioriterar DM och det finns fortfarande plats för fler…

LÄS MER
Dags Att Nominera FB Gul 2
VALBEREDNINGEN INFORMERAR

Föreningar! Inför årsmötet söndagen den 17 mars behöver vi er hjälp med att nominera personer till Mittsvenska Friidrottsförbundet.

LÄS MER
Bli distriktsdomare i gång

Med snabba steg drar utbildningsåret 2024 igång med en distriktsdomarutbildning i just gång. Missa inte att anmäla er - sista anmälningsdatum är 7 januari.

LÄS MER
IDM2024 HS FB Bild 2
Inbjudan IDM 2024

Uppdatering: Veteraner är varmt välkomna till IDM och tävlingen är WRC-sanktionerad. Den 10-11 februari bjuder Mittsvenska FIF in till inomhus-DM 2024. Anmälan är öppen. Se uppdaterad inbjudan för mer information.

LÄS MER
Aktiv och tränare tittandes på mobil
Utbilda dig till certifierad coach

Nu finns möjlighet att gå utbildningen certifierad coach! Utbildningen är en kunskapsfördjupning efter utbildningen ”Friidrott 14–17 år”, vilka kunskaper som bör ha praktiserats minst 2 år innan du går utbildningen certifierad coach.

LÄS MER
Adobestock 290015480
Nyhetsbrev oktober

Hösten är här och med det dags att söka sanktion, planera för en inomhussäsong och ta del av intressanta träffar!

LÄS MER
Original D8792005 5E4E 4A8D B046 723CAC35814C.Jpeg
Oktober bjuder på DM-tävlingar

DM/VDM 10.000 m den 2/10 i Uppsala, DM i lång och kort terräng 8/10 i Rimbo och slutligen DM maraton i Uppsala 28/10. Anmäl er och sprid gärna vidare bland era löparvänner!

LÄS MER
Nestle 42
Är du ny friidrottsförälder?

Då är du varmt välkommen till friidrottens föräldrautbildning! Här får du som förälder till barn som nyligen börjat med friidrott en möjlighet att lära dig om träning och tävling i friidrott, om hur du som förälder kan vara ett bra stöd till ett idro…

LÄS MER
Para HSK 2
Parafriidrottsläger i Umeå

Södra Norrlands och Norra Norrlands Friidrottsförbund bjuder in till Parafriidrottsläger dit även deltagare från andra distrikt är varmt välkomna!

LÄS MER
Original 38446870 1EC7 4F40 A464 06AF07813B5A
Var med på DM i kort och lång terräng

DM lång och kort terräng genomförs samtidigt den 8 oktober. Vi hoppas på stort deltagande där många löpare från distriktet tar chansen och deltar på distriktsmästerskapen i terräng!

LÄS MER
Aktiv och tränare tittandes på mobil
Vill Du utbilda nya ledare eller funktionärer?

Mittsvenska Friidrottsförbundet behöver fler utbildare som kan hålla i utbildningar i distriktet för att möta behovet hos våra föreningar. Har Du tidigare erfarenhet och tycker om att dela med dig av dina kunskaper till andra? Då kan du vara den vi …

LÄS MER
DM Logga Gul
Tack!

Arena DM är nu genomfört och vi vill rikta ett stort tack till alla deltagare och funktionärer!

LÄS MER
Sommarblommor1
Nyhetsbrev Juli

Nu är årets friidrottssommar i gång med full fart och förutom tävlingar så väntar härliga dagar där vi förhoppningsvis får njuta av både värme och aktiv avkoppling.

LÄS MER
Starter
Viktig info om funktionärsfördelning till DM

Arena-DM är ett samarrangemang inom distriktet där deltagande föreningar delar ansvar för funktionärstillsättning. Fördelning av funktionärer per gren finns nu att ta del av - se vad som gäller för din förening.

LÄS MER
DM Logga Gul Liten
Inbjudan Arena-DM

5-6 augusti hälsar Mittsvenska Friidrottsförbundet tillsammans med IFK Märsta varmt välkommen till arena-DM 2023 på Midgårdsvallen i Märsta.

LÄS MER
Finn Event 49
Nyhetsbrev juni

Ta del av aktuell information om vad som händer inom vårt distrikt samt annat bra att veta!

LÄS MER
Dag 1 Ny 98
Intresseanmälan certifierad coach

Nu kan du lämna in en intresseanmälan till att gå utbildningen certifierad coach som går under 2024. Läs mer om vilka som kan gå utbildningen och vad den innehåller. Anmäl senast 31/5.

LÄS MER
Barntävling
Registrera er barntävling

Om ni ska ha en tävling med åldersklasser under 12 år ska ni anmäla en barntävling. Detta för att skapa en översikt över de barntävlingar som arrangeras.

LÄS MER
IDM2023 Nyhet PM Tidsschema 2
PM och tidsschema IDM

PM och tidsschema finns på sidan för Inomhus-DM. Här finns även uppdaterad information om grenar stängda för efteranmälan.

LÄS MER
Nominera Till Årsmöte 2023 1
Dags att nominera

Valberedningen informerar - nominera till Mittsvenska Friidrottsförbundets årsmöte senast 12 februari.

LÄS MER