Annons

Annons

Original D8792005 5E4E 4A8D B046 723CAC35814C.Jpeg
Oktober bjuder på DM-tävlingar

DM/VDM 10.000 m den 2/10 i Uppsala, DM i lång och kort terräng 8/10 i Rimbo och slutligen DM maraton i Uppsala 28/10. Anmäl er och sprid gärna vidare bland era löparvänner!

LÄS MER
Nestle 42
Är du ny friidrottsförälder?

Då är du varmt välkommen till friidrottens föräldrautbildning! Här får du som förälder till barn som nyligen börjat med friidrott en möjlighet att lära dig om träning och tävling i friidrott, om hur du som förälder kan vara ett bra stöd till ett idro…

LÄS MER
Para HSK 2
Parafriidrottsläger i Umeå

Södra Norrlands och Norra Norrlands Friidrottsförbund bjuder in till Parafriidrottsläger dit även deltagare från andra distrikt är varmt välkomna!

LÄS MER
Aktiv och tränare tittandes på mobil
Vill Du utbilda nya ledare eller funktionärer?

Mittsvenska Friidrottsförbundet behöver fler utbildare som kan hålla i utbildningar i distriktet för att möta behovet hos våra föreningar. Har Du tidigare erfarenhet och tycker om att dela med dig av dina kunskaper till andra? Då kan du vara den vi …

LÄS MER
DM Logga Gul
Tack!

Arena DM är nu genomfört och vi vill rikta ett stort tack till alla deltagare och funktionärer!

LÄS MER
Sommarblommor1
Nyhetsbrev Juli

Nu är årets friidrottssommar i gång med full fart och förutom tävlingar så väntar härliga dagar där vi förhoppningsvis får njuta av både värme och aktiv avkoppling.

LÄS MER
Starter
Viktig info om funktionärsfördelning till DM

Arena-DM är ett samarrangemang inom distriktet där deltagande föreningar delar ansvar för funktionärstillsättning. Fördelning av funktionärer per gren finns nu att ta del av - se vad som gäller för din förening.

LÄS MER
DM Logga Gul Liten
Inbjudan Arena-DM

5-6 augusti hälsar Mittsvenska Friidrottsförbundet tillsammans med IFK Märsta varmt välkommen till arena-DM 2023 på Midgårdsvallen i Märsta.

LÄS MER
Dag 1 Ny 98
Intresseanmälan certifierad coach

Nu kan du lämna in en intresseanmälan till att gå utbildningen certifierad coach som går under 2024. Läs mer om vilka som kan gå utbildningen och vad den innehåller. Anmäl senast 31/5.

LÄS MER
Barntävling
Registrera er barntävling

Om ni ska ha en tävling med åldersklasser under 12 år ska ni anmäla en barntävling. Detta för att skapa en översikt över de barntävlingar som arrangeras.

LÄS MER
IDM2023 Nyhet PM Tidsschema 2
PM och tidsschema IDM

PM och tidsschema finns på sidan för Inomhus-DM. Här finns även uppdaterad information om grenar stängda för efteranmälan.

LÄS MER
Nominera Till Årsmöte 2023 1
Dags att nominera

Valberedningen informerar - nominera till Mittsvenska Friidrottsförbundets årsmöte senast 12 februari.

LÄS MER