Annons

Annons

Lilla VM Gällivare 1-3 mars - med internationell prägel

Friidrotten tar plats i Lilla VM i Gällivare - med internationell prägel. De klassiska Lilla VM tävlingarna får utökning av friidrotten till första helgen i Mars 2024. Tävlingarna har i olika konstellationer med olika idrotter genomförts i Gällivare i ett halvt sekel. Nu är äntligen friidrotten med där 14 till 17 årsklasserna kan delta

Nu med den nybyggda friidrottshallen så kan Lilla VM vara en del i den familjära stämningen bland de olika idrotterna samtidigt som man får mäta sina kvaliteter på friidrottsbanan.

Gällivare SK kommer att stå för arrangemanget med hjälp av deltagande föreningar samt distriktet - Norra Norrland.

Friidrottens deltagande är utökat från att bara vanligtvis deltagare från Norrbotten är med så har vi fått möjlighet att även bjuda in deltagare från Västerbotten samt även deltagare från Nordnorge och Nordfinland till 14-17 årsklasserna som tävlingarna innebär.

Relaterade nyheter

Bild Veteranträff
Webbinarium Veteran VM

Veteran VM i Göteborg som arrangeras i sommar börjar närma sig och ni kanske vill veta mer om det? Nu har ni chansen att lyssna på ett webbinarium den 26/2 där det berättas mer om Veteranfriidrott och vad man borde veta inför Veteran-VM.

LÄS MER
Norrlandsmästerskapen Piteå
Sök till Norra Norrlands Ungdomskommitté

Norra Norrlands ungdomskommitté söker nya drivande medlemmar! Ungdomskommittén i Norra Norrland jobbar för att öka ungdomars inflytande i distriktet, stärka gemenskapen samt att fler unga ska stanna i friidrotten. Är detta något för dig?

LÄS MER