Annons

Annons

Parafriidrotts USM och barn/ungdomsläger

20231022 114758 Deltagarna i parafriidrottsläger i Umeå 2023

Svenska friidrottsförbundet bjuder in till en välfylld parafriidrottshelg i Uppsala den 14-16 juni. Det första USM:et på 25år kommer att avgöras samtidigt som en nationellt barn och ungdomsläger genomförs. Dessutom avgörs den internationella tävlingen Virtus-EM.

Barn och ungdomsläger
I samband med Virtus EM och USM i parafriidrott anordnar Svensk Friidrott ett barn- och ungdomsläger för barn och ungdomar från 6 års ålder. Syftet är att få träna, träffa nya vänner, och inspireras. Här hittar du mer information:
https://www.friidrott.se/forening-forbund/var-friidrott/vara-aktiviteter/parafriidrott/barn-och-ungdomslager/

Ungdoms-SM
Den 15:e juni 2024 går ungdoms-SM i parafriidrott av stapeln. Är du mellan 15-17 år och klassificerad så är detta en tävling för dig.
https://www.friidrott.se/svenska-masterskap/usm-parafriidrott/

Virtus EM
Den 13-15 juni kan ni se Europas bästa tävla på Uppsalas friidrottsarena. Sverige har en stark trupp så se till att vara på plats och hejja fram dem.
https://virtusec.se/

Relaterade nyheter

Cornelia Hopp
Grenträff höjd & tresteg

Välkommen till en hoppardag i Skellefteå, Florahallen den 4 maj! Dagen riktar sig från födda 2010 och äldre, samt deras tränare. Vi kommer anpassa programmet utifrån deltagarna så att alla åldrar och nivåer får utmanas. Man väljer antingen inrikta si…

LÄS MER