Annons

Annons

Västerbottningens Grand Prix

Umemaran Marathon Starten på Umemaran Maraton

I Västerbottningens GP har det under sommarsäsongen arrangerats 20 tävlingar runtom Västerbotten och serien avslutades med Umemaran den 7/10 som sista tävling.

Malin Skoog vann damserien och Lukas Borgemo vann herrserien. Malin lyckades också med bedriften att komma upp i maximala 103 poäng vilket är första gången det händer med det nuvarande poängsystemet där de 10 bästa tävlingarna räknas in. I och med sammanslagningen av Västerbotten och Norrbotten får aktiva från hela Norra Norrlands friidrottsförbund delta. Läs mer om Västerbottningens GP HÄR.

Här är samtliga pristagare:

Damer:

1:a Malin Skoog, IFK Umeå

2:a Linnéa Isaksson, TTGU IF

3:a Sofia Lindberg, TTGU IF

 

Herrar:

1:a Lukas Borgemo, IFK Umeå

2:a Karsten Meier, IFK Umeå

3:a Stefan Åberg, IFK Umeå

 

Utlottningspriser: Fredrik Lindgren och Thomas Strömsten (båda IFK Umeå)

Relaterade nyheter

DM
Löpledarutbildning i Älvsbyn 25-26 maj

Norra Norrlands friidrottsförbund kommer att hålla en Löpledarutbildning i Älvsbyn under ledning av välmeriterade tränarna Michael Nordh och Camilla Sundqvist. Utbildningen kommer att vara under 2 dagar, den 25e och 26e maj.

LÄS MER
20231022 114758
Parafriidrotts USM och barn/ungdomsläger

Svenska friidrottsförbundet bjuder in till en välfylld parafriidrottshelg i Uppsala den 14-16 juni. Det första USM:et på 25år kommer att avgöras samtidigt som en nationellt barn och ungdomsläger genomförs. Dessutom avgörs den internationella tävlinge…

LÄS MER