Annons

INFO Gång & Vandring

Pallen K Gång 5000M 2153

VÄSTSVENSKA VANDRINGEN I gamla Västergötlands GVF hade vi sedan ett antal år ett ekonomiskt stimulansbidrag till de föreningar som genomförde ett vandrararrangemang benämnt Västgötavandringen.

Annons

Efter sammanslagningen mellan SGVF och SFIF som då också skett på distriktsnivå och med anledning av att VGVF under hösten 2023 kommer att föra över ett betydande ekonomisk summa pengar till VSFIF.Dessa pengar kommer att användas till att erbjuda samtliga medlemsföreningar i VSFIF som genomför ett vandrararrangemang ett ekonomiskt bidrag.

 

Följande regler kommer att gälla:1) Anmälan av att arrangemanget ska genomföras med arrangör, plats och datum.2) Vandringen skall genomföras mellan 1/9 t.o.m. 10/12 med redovisning senast 15/12 till rogermagnusson@hotmail.compå fastställd blankett (kommer att finnas på hemsidan).  Redovisningen ska innehålla: Arrangör samt föreningens kontonummer för kontroll av utbetalning. Dessutom ett foto samt antal deltagare på vandringen.3) Distans minst 5 km., gärna 10 km. 4) 500:- betalas ut till förening som genomfört godkänt arrangemang. För ett deltagande över 100 personer betalas ett extra bidrag om ytterligare 250:- ut. 5) Upplysningar rogermagnusson@hotmail.com076 - 290 23 68

Annons

Annons

Relaterade nyheter