Årets ungdomsledare

Michael Nordh 2 Årets ungdomsledare Michael Nordh, Tväråselets AIF

Under friidrottsgalan prisades Michael Nordh, Tväråselets AIF som årets ungdomsledare för sina insatser för friidrotten i norr. Grattis! Micke fick ta emot priset på Cirkus i Stockholm bland övriga ädel friidrottsprofiler.

Motivering: Med 30 år i friidrottens tecken är vår pristagare en nyckelperson för friidrotten i Norrland. Med en bred tränarkompetens håller han i träningar för barn till äldre elit och verkar för att skapa en varm ’vi-känsla’. Där friidrotten tidigare haft få utövare har han arbetat hårt för att verksamhet ska födas och i sin egen förening håller han i gång barn- och ungdomsverksamhet som under hans ledning ökat kraftigt med åren. 

Han har gjort stora insatser för att hålla igång friidrotten i norr och för det är han otroligt viktig för svensk friidrott.

-----------

Årets ungdomsledare 2022, hur känns det?

- "Fantastiskt roligt" var Michael Nords första kommentar

Eldsjälen Michael Nordh, jokkmokksbördig Älvsbybo har under många decennier engagerat sig i friidrotten där han i klubben Tväråselets AIF fostrat många framgångsrika atleter.

Han är en profil som förutom att utveckla friidrotten i närområdet, även engagerat sig i länet och distriktet. Michael har tillsammans med lagledarkollegan, Camilla, skapat en miljö för Norrbottens distriktslag för 13-14 i regionmästerskapen där de aktiva med hjälp av klubbledarna ställer upp mangrant. Norrbottens lag är svårslagna, näst intill omöjliga att slå, då de aktiva fyller upp grenprogrammet och samlar därmed många poäng till laget.

Michael Nordh, en värdig pristagare i ”Årets ungdomsledare i Sverige 2022”

Relaterade nyheter

Ingnym
Distriktsrekord Norra Norrland

Vi har nu publicerat sammanslagna distriktsrekord över vårt nya distrikt Norra Norrland, dessutom finns där bästaresultatet sedan sammanslagningen den 1 jan 2022

LÄS MER