Annons

Annons

Sanktion för tävlingar sommaren 2024

Skeåspelen

FOTO: TONY KUMPULA

Sanktion för tävlingar under sommar 2024 - ansökan ska göras under oktober månad (vanligtvis september). Förskjutningen beror på att det centrala programmet inte har hunnit färdigställas och det måste ligga som grund för övriga tävlingar.

I år har vi skjutit fram ansökningsperioden en månad, vilket betyder att det är nu under oktober månad (vanligtvis gör det i september) som ni ansöker om sanktioner för den kommande utomhussäsongen, utomhus 2024
 
Här har ni några punkter att ha med er när ni gör ansökan: 
  • Kopiera förra årets tävling. Om ni arrangerade en tävling förra året kan ni göra det enkelt för er och kopiera förra årets tävling istället för att lägga in en helt ny. Ni loggar in på https://tavlingsansokan.friidrott.se/, markerar förra årets tävling och trycker sedan på kopiera i högermenyn (se bifogad bild).  
  • Välj utomhus 2024. Kom ihåg att det är "Utomhus 2024" ni ska välja när ni väljer säsong för tävlingen. Det kan vara lätt att göra misstaget att välja "Utomhus 2023" men det är för den kommande säsongen ni söker och då är 2024 rätt val. 
  • Faktura/betalningslänk skickas efter avslutad tävling. I maj 2023 gick vi över till att skicka ut faktura efter avslutad tävling. Ni kommer fortfarande i ansökan välja om ni vil betala med kort, swish eller faktura men själva fakturan eller länk till betalning (vid val av kort/swish) kommer skickas ut först efter att tävlingen är avslutad. Detta för att få med eventuella ändringar i tävlingen som kan göras fram tills tävlingsdagen och som kan påverka priset. 

 

Hör av er om ni har minsta fundering! 
Denna information kommer från 
Hanna Strindhag

Marknads- och tävlingskoordinator 

SVENSK FRIIDROTT

Relaterade nyheter

Umemaran (1)
We Run, We Walk

We Run, We Walk är en löpar- och vandrarkampanj som hyllar den sociala gemenskapen i att motionera. Initiativet drar igång under årets Musikhjälpen-vecka. Här bjuds du in- eller bjuder själv in till att gå, vandra eller springa tillsammans med andra…

LÄS MER