Annons

Annons

Pararesan

1 (1)

Välkommen till en digital träff om parafriidrott tillsammans med Svensk Friidrott samt distrikten Norra och Södra Norrland. Oavsett förutsättningar och ambitioner i föreningen är du välkommen att komma och lyssna; ta del av goda exempel, lära dig mer, utbyta erfarenheter m.m.

VAD?
En digital träff för att kartlägga förutsättningar, status, verksamheter med mera i Norrlands två distrikt. Du kommer få material, mer kunskap och goda exempel om parafriidrott samt ges chansen att ställa dina frågor och funderingar.

 

VARFÖR?
Vi gör detta för att samlas kring parafriidrotten, stötta er i föreningarna i er utveckling, ta reda på hur vi bättre kan breda ut parafriidrotten i Sverige, och framförallt för att visa att friidrott är till för alla!

 

FÖRUTSÄTTNINGAR?
Oavsett om du är aktiv, vårdnadshavare, eller föreningsledare vill vi ha dig där; kom och inspireras, byt erfarenheter, knyt kontakter, utveckla parafriidrotten med oss! Det krävs inte att föreningen startar upp eller har paraverksamhet, vi vill ta reda på hur vi bäst gör detta tillsammans.

 

AGENDA
- Info om Pararesan
- Samtal/diskussion parafriidrott
- Stöd, utveckling, uppstart
- Material, tips, goda exempel

 

NÄR OCH VAR?
Torsdag 21 mars
Kl. 18-19
Digitalt

 

Relaterade nyheter