Annons

Ersättning för utlägg i samband med Regionmästerskapen 2023

Skärmavbild 2022 11 21 Kl. 14.22.56

Det går att ansöka om bidrag för kostnader man som deltagande förening haft kopplat till Regionsmästerskapen. Kostnader som är sökbara utomhus 2023 är:-Måltider-Boende Föreningar som använt sig av arrangörens kost-och logi paket beviljas detta stöd.

Annons

Föreningar som har valt andra alternativ än arrangörens kan beviljas stöd men då utifrån den prisbild som arrangören satt på sitt boende/kost. Villkor för utbetalning Varje deltagande förening ansöker om sina egna kostnader för mästerskapet. I ansökan uppger ni antalet deltagare och ledare ert sökte belopp baseras på. Svenska Friidrottsförbundets stöd består av max 12 000 kr vilket är ett bidrag till deltagande föreningar som haft kostnader för kost och logi i samband med Regionmästerskapen. Målsättningen är att föreningens ansökan ska handläggas inom 14 arbetsdagar från det att ansökan kommit in. När du som förening ansöker om ersättning godkänner du också villkoren om att skicka in en återrapport. Vid utebliven återrapport riskerar föreningen att bli återbetalningsskyldig och nya ansökningar beviljas inte förrän tidigare ansökningar återrapporterats. Ersättning för ledare Som lag kan ni få ersättning för maximalt 3 ledare beroende på hur många deltagarna ni haft med.

• Föreningar som har max 12 deltagare får bidrag för högst 2 ledare.

• Föreningar som har fler än 12 deltagare kan få ersättning för högst 3 ledare Hur gör vi för att ansöka?

• Ansökan om idrottsmedel sker i idrottOnline i formuläret Aktivitet 22/23

• I ansökan specificerar ni hur många deltagare och ledare som varit med, varje utlägg samt totalbelopp.

• Ansökan och underlag ska skickas in så snart som möjligt efter genomfört mästerskap. Inför utomhustävlingen i Regionmästerskapen är det extra viktigt att ansökningarna kommer in i tid för att vi ska kunna bevilja dessa. Den 15 oktober är absolut sista dag att skicka in ansökan innan Riksidrottsförbundet stänger 2023 års omgång av ansökningar. Ansökningar som kommer in därefter kan vi dessvärre inte bevilja.

• Behöver ni hjälp kring ansökan finns lathund på hemsidan

Annons

Annons

Relaterade nyheter

Saga Drottz 6907
Världsungdomsspelen 5-7 juli

Andra året på Slottskogsvallen, nu nyrenoverad och anpassad för tävlingar av ännu högre dignitet. Antalet starter var på samma nivå som på Ullevitiden, över 7000, varav 40% utländska. Väderutsikterna var dystra inför helgen, med typ heldagsregn både…

LÄS MER