Annons

Information inför GÖTALANDSMÄSTERSKAPEN

Skärmavbild 2022 11 21 Kl. 14.22.56

Välkommen till Götalandsmästerskapen för 13-14-åringar som genomförs i Trollhättan den 16-17 september på Edsborgs IP. Vi uppmanar att alla ledare och aktiva att läsa den information, PM, tidsprogram om GM-tävlingarna som finns på www.tfik.se/trollhattanfik-gotalandsmasterskapen2023 samt på Västsvenska FIFs hemsida.

Annons

Västsvenska distriktet representeras av ungdomar och ledare från Västergötland, Halland och Bohuslän-Dal. Riktlinjerna för uttagning har varit detsamma för hela västsvenska distriktet. Max deltagare per gren och distrikt är 12. I dagsläget är det 2 grenar som vi kommer nå detta tak. Om det är några aktiva som inte är anmälda i 4 grenar men vill delta i fler grenar så går det bra att maila till clabbe.borg@gmail.com eller nedanstående kontaktpersoner senast 10/9.

Götalandsmästerskapen är en mästerskapstävling där den aktive/ ledare representerar sitt distrikt och är skyldig att följa de riktlinjer som Västsvensk Friidrott anvisar. Den aktive skall under tävlingar bära sin klubbdräkt eller distriktets tröja.

Tävlingarna startar preliminärt kl. 11.00 på lördagen den 17 september och beräknas sluta kl. 17.30 på söndagen den 18 september. Tävlingarna avslutas med en stafett 8x200 m.

Halland anordnar en gemensam bussresa med start tidig lördag morgon. Övriga västsvenska föreningar ansvarar för transporter.

Västsvenska FIF kommer ha en samling på huvudläktaren på Edsborg IP, kl. 10.00 på lördag 16/9 som alla aktiva och ledare ska delta på. Vi kommer markera ut området med Västsvenskas beachflagga. På samlingen ges information, utdelning av nummerlappar, matbiljetter, T-shirt samt planering inför den avslutande stafetten på söndag, Vid informationen kan frågor lyftas som rör tävlingarna som tas med till en särskild tävlingsledningsträff där 1-2 representanter från öde tävlande distrikten träffas.

Annons

På lördagskvällen så anordnas det en inspirationsföreläsning för aktiva och ledare. Se särskild inbjudan som finns på GMs hemsida. Anmälan till denna föreläsning sker vid samlingen på lördagen.

Vid sjukdom, skador, förhinder så ska detta meddelas/mailas till nedanstående:

Truppledare för Västsvenska FIF: Rebecka Söderlund och Robert Sturesson

Västsvenska Friidrottsförbundet / Ungdomskommittén

Västergötland, Anna Hellsten Kronander, Borås, mail: hellstenanna@hotmail.com, 073-1409337 Halland, Robert Sturesson, Falkenberg, mail: robertsturesson@icloud.com, 070-3845241 BohuslänDal, Rebecka Söderlund, Stenungsund, mail: rebecka.soderlund@hotmail.com, 073-3702408 Västsvenska FIF, Claes-Göran Borg, mail: clabbe.borg@gmail.com, 070-8523354

Info Från Västsvenska Inför Utegm

Annons

Annons

Relaterade nyheter

Saga Drottz 6907
Världsungdomsspelen 5-7 juli

Andra året på Slottskogsvallen, nu nyrenoverad och anpassad för tävlingar av ännu högre dignitet. Antalet starter var på samma nivå som på Ullevitiden, över 7000, varav 40% utländska. Väderutsikterna var dystra inför helgen, med typ heldagsregn både…

LÄS MER