Annons

Annons

KlubbSverige

Klubbsverige Logo Liggande Supporterklubb Rgb

Svensk Friidrott har många trogna supporters som följer vårt folkkära landslag vid mästerskap, Finnkampen samt andra tävlingar och landskamper. Under de senaste åren har intresset för svensk friidrott ökat i takt med framgångarna för den nya generationens landslagsaktiva, både på senior och junior/ungdomsnivå.

Vill du som friidrottsälskare bli en del i gemenskapen och samtidigt bidra till att stötta några av morgondagens talanger i deras satsningar mot de stora mästerskapen? Då ska du gå med i Svensk Friidrotts officiella supporterklubb

Som medlem i Klubb Sverige får du ta del av unika förmåner och aktiviteter. I medlemskapet ingår bland annat följande:

  • Du är med och bidrar till Supporter- klubbens stipendium som årligen kommer delas ut till svenska friidrottstalanger. Var hundrade medlem genererar ett stipendium på 10 000 kronor.
  • Delaktighet i utdelning av stipendier.
  • Medlemsbrev med unik information från friidrottsvärlden.
  • Samlingar och arrangemang där ni får komma närmre friidrotten än vanligt.
  • Unika förmåner som till exempel samlingar på våra stora tävlingar, rabatter från våra samarbetspartners och möjlighet för inbjudan som VIP-gäster.
  • Tillgång till en Klubb Sverige-kollektion för medlemmar, samt rabatter och erbjudanden i vår webbshop. 
Medlemskap i Klubb Sverige kostar 250 kronor per år.

Relaterade nyheter

Skärmavbild 2024 04 13 Kl. 13.52.40
VETERAN VM 2024

Göteborg står värd för veteran-VM 2024 Veteran-VM i friidrott pågår på Slottsskogsvallen under två veckor mellan 13-25 augusti 2024 och väntas locka omkring 8 000 deltagare från över 100 nationer. Anmälan till veteran-VM 2024 är öppen – är du redo?

LÄS MER
Skärmavbild 2022 11 21 Kl. 14.22.56
UTVECKLINGSSDAG

FÖR DIG I styrelsen, valberedning, revisorer samt är ledamot i de kommittéer och arbetsgrupper som finns i Västsvenska Friidrottsförbundet. Vi bjuder också in unga ledare och aktiva (14 år – 26 år) som vill var med och påverka hur friidrotten kan utv…

LÄS MER