Annons

Påminnelse - KALLELSE till Västsvenskas Årsmöte 2024

Index

VÄSTSVENSKA FRIIDROTTSFÖRBUNDETS FÖRENINGAR KALLAS TILL ÅRSMÖTE LÖRDAGEN DEN 24 FEBRUARI 2024, KL.13.00 PLATS: Friidrottens Hus, Göteborg (Finns en egen flik till årsmötet ovan)

Annons

Det är dags att kalla till årsmöte för Västsvenska Friidrottsförbundet.

Vid årsmötet kommer verksamhetsplan och budget fastställas, tas ställning till ev. motioner, besluta om avgifter, välja ordförande, styrelseledamöter, revisorer, valberedning och ombud till Svensk Friidrotts årsmöte den 23-24/3 i Uddevalla.

Årsmötet kommer genomföras fysiskt men det finns möjlighet att vara med digitalt för dem som har svårt att medverka på plats i Friidrottens Hus, Göteborg (Stora konferenslokalen). Vi hoppas såklart att flera kan komma till Göteborg så vi får lära känna varandra och ha bra årsmötesförhandlingar. Vi inleder årsmötet med ett temaföredrag kl. 11.00 och innan årsmötet äter de mötesdeltagare som deltar fysiskt en gemensam lunch 12.00. Västsvenska FIFs årsmöte börjar kl.13.00.

Inbjudan Västsvenska FIF - Årsmöte

ANMÄLAN

Annons

Annons

Relaterade nyheter

Saga Drottz 6907
Världsungdomsspelen 5-7 juli

Andra året på Slottskogsvallen, nu nyrenoverad och anpassad för tävlingar av ännu högre dignitet. Antalet starter var på samma nivå som på Ullevitiden, över 7000, varav 40% utländska. Väderutsikterna var dystra inför helgen, med typ heldagsregn både…

LÄS MER