Annons

Annons

Pride-paraden 10 juni i Göteborg

Njknkj

I år är det idrottstema på West Pride i Göteborg. Ett tillfälle att visa att er förening står för alla människors lika värde. I paraden går varje år ca 20000 människor och minst lika många står i publiken längs gatorna. RF-SISU har tagit på sig en samordnande roll av idrottsföreningar i paraden. Samtliga föreningar kommer att ropas upp i högtalarna på Götaplatsen och vi går bakom den gemensamma banderollen ”Idrottsrörelsen gör Sverige starkare”.

 

I paraden uppmuntras ni ha era föreningskläder på er om ni vill. RF-SISU kommer att ha regnbågsflaggor och armbindlar att låna ut på plats. Antal som kan delta från er förening spelar ingen roll, ju fler desto roligare såklart, men en är bättre än ingen. Ni anmäler er förenings deltagande i paraden via den här länken oavsett hur många ni blir.

 

Samling sker klockan 12.00 på Chalmers parkering på Gibraltargatan. Paraden avgår 13.00 och sista person i paraden förväntas vara framme på Gustav Adolfs torg klockan 15.00.

 

Läs mer om idrottens engagemang i West Pride här.

Relaterade nyheter

GM2023 9DS 8421
Götalandsmästerskapen 13-14 i Trollhättan

Det blev två intensiva dagar på Edsborg för Trollhättan FIK med nästan 20 timmars tävlingar. Gynnsamt väder bidrog förstås på ett positivt sätt. Distriktstävlingen, som är ett viktigt inslag i denna tävling, vanns av Skåne-laget med 1554 poäng före Ö…

LÄS MER
Skärmavbild 2022 11 21 Kl. 14.22.56
PROJEKTSTÖD IF (OBS!!)

Möjligheten att söka stöd inom Projektstöd IF tas bort söndagen den 15 oktober. RF stänger ner den digitala ansökan som finns inom föreningarnas idrottonline vid månadsskiftet okt/nov, dock SFIF måste ha tiden mellan den 15 oktober fram till månadssk…

LÄS MER