Uppföljande webbinarium med tema Återstart motionslopp

Många arrangörer av motionslopp drabbades hårt av pandemin och vi gör vad vi kan för att hjälpa till att nå tidigare deltagarnivåer. Den 20 mars kl. 18.00 bjuder vi in till ett uppföljande webbinarium med tema Återstart motionslopp.

Kungsbackaloppet HS15446
120:e Kunsbackaloppet 2017

I detta uppföljande webbinarium kommer vi att presentera resultat från den enkätundersökning som genomfördes i samband med webbinariet i december. Samt informera om hur vi planerar arbetet framåt med att tillsammans återuppbygga våra motionslopp och få tillbaka tidigare års deltagarantal.

Branschorganisationen Svenska Motionslopp kommer delta även denna gång och presentera lite resultat från ytterligare en studie som genomförts av Upplevelseinstitutet kring motionstrender.

Anmäl dig Här

 

Relaterade nyheter

Pallen F14 1000M 20204
IGM-Växjö / Kraftmätningen och tävlingar i Staterna

Helgens välarrangerade IGM i Telekonsult Arena blev det första där lagtävlingarna hade den nya indelningen med fyra distrikt. Det räknades till att börja med poäng i varje åldersklass och där blev Västsvenska bäst F13-klassen med 193p. Östsvenska kom…

LÄS MER
Skärmavbild 2023 03 16 Kl. 20.48.33
WORKSHOP I GÖTEBORG

Workshop #1 är redo för dig! Inbjudan är till dig som aktiv ungdom, senior och veteran. Och för dig som tränare (ideell som anställd), föreningsansvarig, organisationsledare. Dag och tid: 30 mars 17.30-20.00 (Med mat!) Plats: Friidrottens Hus

LÄS MER