Annons

UTVECKLINGSSDAG

Skärmavbild 2022 11 21 Kl. 14.22.56

FÖR DIG I styrelsen, valberedning, revisorer samt är ledamot i de kommittéer och arbetsgrupper som finns i Västsvenska Friidrottsförbundet. Vi bjuder också in unga ledare och aktiva (14 år – 26 år) som vill var med och påverka hur friidrotten kan utvecklas i Västsverige.

Annons

LÖRDAGEN DEN 13 APRIL 2024, KL.10.30 – 15.30

PLATS: KANSLIET, RIMNERSHALLEN, 2:a Våningen, Rimnersgatan 13, UDDEVALLA

Vi vill bjuda in dig som ingår i styrelsen, valberedning, revisorer samt är ledamot i de kommittéer och arbetsgrupper som finns i Västsvenska Friidrottsförbundet för en heldag workshop. Vi tänker ägna denna dag kring att utveckla friidrotten i Västsverige.

Vi bjuder också in unga ledare och aktiva (14 år – 26 år) som vill var med och påverka hur friidrotten kan utvecklas i Västsverige. Ta kontakt med en ung ledare i din förening eller som du känner om hon/han vill följa med till Uddevalla den 13 april. Målet är att vi under 2024 skapa ett ungdomsråd och ett nätverk för unga ledare.

Vi har antagit en verksamhetsplan med inriktningar för hur vi ska organisera oss och utveckla friidrottsverksamheten inom det Västsvenska friidrottsförbundet. Under denna lördag så ges det tid att planera och ta fram förslag som vi kommer arbeta med under 2024.

Västsvenska Fifs Utvecklingsdag 2024

Annons

Annons

Relaterade nyheter

Saga Drottz 6907
Världsungdomsspelen 5-7 juli

Andra året på Slottskogsvallen, nu nyrenoverad och anpassad för tävlingar av ännu högre dignitet. Antalet starter var på samma nivå som på Ullevitiden, över 7000, varav 40% utländska. Väderutsikterna var dystra inför helgen, med typ heldagsregn både…

LÄS MER