Annons

Annons

Dags för Årsrapporten

För att Friidrottsförbundet ska kunna utveckla verksamheten och följa upp verksamheten är det viktigt att alla föreningar lämnar in en årsrapport. Den 9 januari blir det möjligt att lämna in årsrapporten för 2022 och här är all information ni behöver.

Det är obligatoriskt för samtliga medlemsföreningar att fylla i och skicka in en årsrapport. Ni kommer att ha möjlighet att fylla i och skicka in mellan 9 januari och 28 februari 2023. 

Syftet med rapporten är att samla in underlag om vilka verksamheter föreningarna bedriver, föreningarnas storlek och grundläggande policy- och värdegrundsfrågor. Dessa underlag är högst väsentliga för det gemensamma utvecklingsarbetet och de utvärderingar och uppföljningar som kommer att ske inom Friidrottens strategi 2025. Informationen kan heller inte nås på annat sätt än att föreningarna delar med sig av den.

Läs mer om nya årsrapporten här, hur ni som förening når den och vilka som kan fylla i enkäten. Via länken kan ni också ta del av en översikt över alla frågor så att det är enklare att förbereda svaren.

Relaterade nyheter

20231022 114758
Parafriidrotts USM och barn/ungdomsläger

Svenska friidrottsförbundet bjuder in till en välfylld parafriidrottshelg i Uppsala den 14-16 juni. Det första USM:et på 25år kommer att avgöras samtidigt som en nationellt barn och ungdomsläger genomförs. Dessutom avgörs den internationella tävlinge…

LÄS MER
Cornelia Hopp
Grenträff höjd & tresteg

Välkommen till en hoppardag i Skellefteå, Florahallen den 4 maj! Dagen riktar sig från födda 2010 och äldre, samt deras tränare. Vi kommer anpassa programmet utifrån deltagarna så att alla åldrar och nivåer får utmanas. Man väljer antingen inrikta si…

LÄS MER