Annons

GM-läger i Växjö

Gruppfoto

Helgen den 21–22 oktober anordnades GM-läger i Växjö för våra ungdomar. Storslagna 146 anmälningar kom in och både ledare och ungdomar kunde under två dagar träna, äta, leka, träna igen och utbilda sig tillsammans. 

Annons

För första gången i historien hade vi gång på programmet och VM-silvercoachen Siv Karlström ärade oss med träningspass under båda dagarna.

Alla grenar fanns representerade under helgen och våra duktiga coacher och inspiratörer höll i pass som var mellan 1,5 och 2 timmar långa. Innan passet på lördagen höll Martin Söderberg från Blekinge i en föreläsning om styrketräning för ungdomar vilket uppskattades och upplevdes viktigt (fotot nedan).

Vi som har arbetat med GM-lägret är otroligt glada över den positiva stämningen och energin hos både ungdomar och ledare! Och vi hoppas innerligt att alla ni som var där fick med er några matnyttiga råd och tips hem.

Annons

Vi vill också säga att en del av er har uppgett fel mejl vid anmälan och därför får ni ej bilder som är utskickade samt träningspass som en del önskade.

Nästa Götalandsmästerskap 13-14 år går i Malmö inomhus 16-17 mars, därefter utomhus 14-15 sep i Norrköping.

Vi hoppas träningen flyter på nu i vinter och att vi ses på banorna snart igen!

Nedan några av helgens tränare: Ellen Adolfsson, Anna Berdén, Olivia Hansén och Gabriel Gonzalez.

Jättetack för i år
Hälsar
GM-teamet

Annons

Annons

Relaterade nyheter

Foto1
Stora DM-helgen i Habo

I helgen samlades många på Slättens IP i Habo för årets Stora DM-helg! Vi kunde glädjas åt ökat antal starter och många nya arenarekord, även om vädret till och från var ogynnsamt med regnskurar och blåst. Östsvenska FIF var på plats i ett eget tält.

LÄS MER