Annons

Styrelse- o kommittékonferens

Mote

För att öka samarbetet mellan styrelse och kommittéer samt komma med idéer hur vi kan utveckla verksamheten samlades vi nyligen allihopa på Mullsjö Hotell & Konferens.

Annons

Söndagen 9 juli bjöd Östsvenska in alla våra personer engagerade i styrelse, kommittéer, valberedning, personalen, m.f. till en halvdagskonferens. På förmiddagen hade vi styrelsemöte, sen gemensam lunch följt av gemensam konferens under eftermiddagen. Förutom arbete i workshops, grupparbeten och presentationer, hann vi även med några tävlingar/lekar. Dagen avslutades med middag och de som ville hade möjlighet att övernatta. Tolv deltagare kunde varit fler, men vi fick ändå en givande dag tillsammans!

Workshopen innehöll dessa frågeställningar

 1. Vilka fördelar finns det med att stärka samarbetet?

 2. Annons

  Vad var det som fungerade innan?

 3. Hur fungerar kommunikationen idag och hur kan vi kommunicera bättre?

 4. Hur kan vi få alla att känna sig delaktiga i Östsvenska Går det? Tankar?

Vi hade även en idékläckartävling gruppvis där de tre bästa idéerna som röstades fram och som ska genomföras framöver var:

 • Friidrottsgala

 • Annons

  Utbildningshelg

 • Trivselkommitté

Annons

Annons

Relaterade nyheter

Foto1
Stora DM-helgen i Habo

I helgen samlades många på Slättens IP i Habo för årets Stora DM-helg! Vi kunde glädjas åt ökat antal starter och många nya arenarekord, även om vädret till och från var ogynnsamt med regnskurar och blåst. Östsvenska FIF var på plats i ett eget tält.

LÄS MER