Annons

Annons

K 1500M 0290
Följ med Svensk Friidrott på pre-game i Rom

För er som är på plats i Rom kommer Svensk Friidrott på onsdag 12 juni att anordna ett pre-game, i år på en före detta lantgård som gjorts om till en rustik, mysig restaurang – mitt i ett av Roms bostadskvarter.

LÄS MER
Svenska Fans 6009 (2)
Följ med på supporterresa till friidrotts-EM i Rom

I juni arrangeras Friidrotts-EM i Rom och Svensk Friidrott arrangerar tillsammans med Grand Travel Group en supporterresa till mästerskapet. Nu har bokningen av resan öppnat och det är möjligt att säkra en plats för att följa med.

LÄS MER
IMG 0613 (1)
Röstningen till Klubb Sverige stipendiet är i gång

2023 lanserades Svensk Friidrotts officiella supporterklubb, Klubb Sverige. Svensk Friidrott har länge haft en stor skara med friidrottssupportrar och namnet Klubb Sverige har tidigare använts vid supportersamlingar och resor, även innan det blev en…

LÄS MER
Justnu Sajt NY
JustNu är Svensk Friidrotts nya tryckeri

Nu är det klart att tryckeriet JustNu inleder ett samarbete med Svensk Friidrott som sträcker sig över 2025. "Vi är väldigt stolt över vårt samarbete med Svensk Friidrott", säger Martin Ghaoui som är VD på JustNu.

LÄS MER
Sundstrom (1)
Förlängt och fördjupat samarbete med Sundström Safety

Sundström Safety, som varit långvarig partner till Svenska Friidrottsförbundet, tar klivet upp som nationell partner. Det nya avtalet är skrivet till och med 2026.  – Det är ett företag som brinner för Svensk Friidrott och stöttar många av de projekt…

LÄS MER
Friidrottsträning Mälarhöjdens Friidrott 02 (1)
Närmare 2,5 miljoner till Sveriges friidrottsklubbar

294 nya överskottsmiljoner till föreningslivet. Totalt har Folkspel sedan starten 1991 betalat ut över 17,5 miljarder till landets klubbar och organisationer. För Sveriges friidrottsklubbar har utdelningen man fått ta del av genom att sälja Bingolott…

LÄS MER
Nestle
Svensk Friidrott och Nestlé förlänger samarbetet

Svensk Friidrott och Nestlé inledde ett samarbete 2020 om bland annat Nestléspelen och Nestlé for Healthier kids– ett initiativ i syfte att få fler barn i rörelse, hjälpa föreningar att arrangera aktiviteter för barn och sprida kostråd. Nu förlängs a…

LÄS MER
Supportrar
Välkommen till pre-game i Budapest på fredag

Alla svenska supportrar i Budapest är varmt välkomna till en härlig eftermiddag tillsammans med Klubb Sverige och Svensk Friidrott för att ladda upp inför VM-tävlingarna på fredag.

LÄS MER
Fanny Roos IEM
Bauhaus och Craft blir partners till ett nytt landslagsteam

Craft och Bauhaus är två av Svensk Friidrotts största partners och nu har de gjort gemensam sak och skapat Team Sweden – en satsning där de får chansen att stötta några av våra aktiva lite extra för att underlätta deras idrottsliga satsning.

LÄS MER
Vastanhede
Västanhede ny bussleverantör åt Svensk Friidrott

Det nya samarbetet mellan Svensk Friidrott och Västanhede gör att Friidrottsförbundet får en bussleverantör med stor idrottserfarenhet. "Vi är oerhört stolta och glada över att Svenska Friidrottsförbundet väljer att anlita oss som sin bussleverantör"…

LÄS MER
Folkspel Svensk Friidrott NYNY
Folkspel blir nationell partner till Svensk Friidrott

Svenska Friidrottsförbundet och ideella Folkspel växlar upp sitt samarbete. – Att våra föreningar genom åren tjänat över 269 miljoner på att sälja Folkspels produkter talar väl för sig självt om hur viktig Folkspel är som partner till oss, säger Jan…

LÄS MER
Miniorlandslaget
Miniorlandslaget har hittat till Västerås

Miniorlandslaget – ett projekt som drivs av Atea tillsammans med Svensk Friidrott – har nu också landat i Västerås. Projektet fokuserar främst på att få fler barn i idrottssvaga områden i rörelse.

LÄS MER
Klubb Sverige Budapest Sajt
Följ med Klubb Sverige till VM i Budapest

Äntligen kan vi släppa nyheten att vi arrangerar en supporter-resa till VM i Budapest i sommar! Tillsammans med Grand Travel Group erbjuder vi supportrar ett paket som inkluderar flyg, hotell, transfer, Klubb Sverige-träff och biljetter till fem tävl…

LÄS MER
Friidrottsgalan 2023 2
De svenska stjärnorna prisas under Atea Friidrottsgalan 2023

Den 24 januari 2023 kommer friidrottssverige att fylla Cirkus i Stockholm när Atea Friidrottsgalan, efter två år som digital gala, åter blir fysisk. Under kvällen kommer priser att delas ut till de friidrottare som under 2022 har presterat på topp.

LÄS MER
Karin Torneklint
EPOS vill bidra till fler elitcoacher

2019 startade Svensk Friidrott tillsammans med Sundström Safety ett nätverk för kvinnliga ledare där ett av syftena är att få kvinnliga juniortränare att ta steget upp till seniornivå och på sikt bli elittränare.

LÄS MER
Kajsa Bergqvist var på plats under supporterträffen.
Lyckad supporterträff under EM i München

Innan fredagens kvällspass under EM i München skulle dra i gång arrangerade Svensk Friidrott en supporterträff där svenska supportrar fick chansen att träffa aktiva ur landslaget, förbundskapten Kajsa Bergqvist och ladda upp inför kvällens tävlingar.

LÄS MER
Wato ny officiell leverantör av funktionsdryck

Svensk Friidrott utser Wato som officiell leverantör av funktionsdryck. Wato tillverkar en sockerfri, kolsyrad vätskeersättning som ska användas av landslaget och föreningar, samt vid evenemang.

LÄS MER
Atea
Team Atea växlar upp med fler friidrottsförebilder

Team Atea får en ny laguppställning – och utökas för första gången sedan Atea började sponsra Svensk Friidrott 2007. In i laget kliver tre unga framtidslöften och förebilder: Suldan Hassan, Maja Åskag och Vanessa Kamga.

LÄS MER
Daniel Och Simon 2944
Boka paketresa till friidrotts-VM 2022

Vill du se våra svenska stjärnor slåss om VM-medaljer? Nu kan du intresseanmäla dig för bokning av paketresa till VM i Eugene, USA, 15-24 juli 2022 med vår resebyrå Grand Travel.

LÄS MER
Friidrottsträning Mälarhöjdens Friidrott 02
Nästan 2,5 miljoner till föreningarna via Folkspel

Ideella Folkspel har summerat överskottet från försäljningen av Bingolotter, Sverigelotter och julkalendrar det senaste verksamhetsåret. Friidrottsföreningar runt om i Sverige vilka har sålt Folkspels lotter har tjänat ihop hela 2 444 000 kronor.

LÄS MER
Karin Torneklint Finnkampen
Finnkampen 2021: Säkra plats till publikfesten!

Finnkampen på Stockholms Stadion 4-5 september ser ut att mot alla odds bli en publikfest. Flera tusen biljetter ligger nu ute till försäljning. Och nu kan ni i förenings-Sverige få 25 procents rabatt på biljetter!

LÄS MER
Karin Torneklint
Toppklubbar och förbund går ihop i kvinnligt nätverk

Fler kvinnliga ledare på elitnivå och en ökad jämställdhet inom idrotten – det är de två stora målen när flera av landets största och mest framgångsrika klubbar och förbund går samman i nätverket EPOS (Equality in memory of Per O Sundström).

LÄS MER