Annons

Annons

Boka paketresa till friidrotts-VM 2022

Daniel Och Simon 2944

FOTO: DECA TEXT&BILD

Vill du se våra svenska stjärnor slåss om VM-medaljer? Nu kan du intresseanmäla dig för bokning av paketresa till VM i Eugene, USA, 15-24 juli 2022 med vår resebyrå Grand Travel.

Det svenska friidrottslandslaget är glödhett. Senast VM arrangerades kammade blågult hem två medaljer: guld för Daniel Ståhl och silver för Armand Duplantis. Och vid OS 2022 fick vi hem två guld och ett silver.

2022 får vi på nytt se ett globalt mästerskap. VM har den här gången kommit till Eugene i Oregon, USA.

Missa inte att uppleva ny friidrottshistoria skrivas. Du kan redan nu intresseanmäla dig för paketresa med resebyrån Grand Travel, samarbetspartner till Svensk Friidrott som har ansvarat för idrottsupplevelser i världsklass sedan lång tid tillbaka.

Via den här länken kan du läsa mer om VM och göra din intresseanmälan i dag.

Relaterade nyheter

Svenska Fans 6009 (2)
Följ med på supporterresa till friidrotts-EM i Rom

I juni arrangeras Friidrotts-EM i Rom och Svensk Friidrott arrangerar tillsammans med Grand Travel Group en supporterresa till mästerskapet. Nu har bokningen av resan öppnat och det är möjligt att säkra en plats för att följa med.

LÄS MER
Supportrar
Välkommen till pre-game i Budapest på fredag

Alla svenska supportrar i Budapest är varmt välkomna till en härlig eftermiddag tillsammans med Klubb Sverige och Svensk Friidrott för att ladda upp inför VM-tävlingarna på fredag.

LÄS MER