Annons

Annons

Brixly blir officiell partner till Svensk Friidrott

Brixly

Ett framåtlutat och ansvarstagande byggföretag blir en del av Svensk Friidrott. Vi välkomnar Brixly som officiell partner.

Först VM i Eugene, USA (15–24 juli) och därefter EM i München, Tyskland (15–21 augusti). Vi står inför en spännande sommar med dubbla mästerskap och många svenska medaljchanser.

– Två mästerskap som förhoppningsvis kommer skapa nya fina svenska minnen och inspirera kommande generationer till att söka sig till idrotten, säger Markus Brink, VD på Brixly som nu går in som officiell partner till Svensk Friidrott och fortsätter:

– Eliten är viktig för att få barn och unga att söka sig till alla de föreningar runtom i landet och de föreningarna är i sin tur en förutsättning för att vi ska nå svenska framgångar internationellt. Genom Svensk Friidrott stöttar vi också de omkring 1 000 lokala föreningar runt om i landet som bidrar på så många positiva sätt till vårt samhälle, inte minst genom en bättre folkhälsa.

Brixly – med huvudkontor i Mölndal – är ett byggbolag som många andra. Men, som till skillnad från många andra, också är ett företag som tar ansvar långt utanför sin huvudsakliga sfär.

Som bidrar till att skapa goda medborgare och därmed ett bättre samhälle. Som bygger sin verksamhet på värderingar, på ledord som laganda, ansvar och personlighet.

– Brixly är ett värderingsstyrt bolag som verkligen vill något med sina partnerskap och som vill att de ska betyda mer än bara sportsliga framgångar. De vill göra skillnad och vet vilka positiva värderingar idrotten står för och vilken påverkan den har för samhället, framför allt för våra barn och ungdomar, säger Jan Larsson, marknadschef Svensk Friidrott.

Partneravtalet mellan Brixly och Svensk Friidrott har utarbetats i samarbete med partnerskapsbyrån ISP Sport.

 

Relaterade nyheter

IMG 0613 (1)
Röstningen till Klubb Sverige stipendiet är i gång

2023 lanserades Svensk Friidrotts officiella supporterklubb, Klubb Sverige. Svensk Friidrott har länge haft en stor skara med friidrottssupportrar och namnet Klubb Sverige har tidigare använts vid supportersamlingar och resor, även innan det blev en…

LÄS MER