Annons

Annons

Häng med på årets roligaste friidrottsresa – säkra din biljett på Finnkampsbåten!

SFIF Finnkampsbåten2022 Webb

Vid bortamatchen 2020 satte pandemin käppar i hjulet, men nu har vi återigen den stora glädjen att kunna arrangera Finnkampsbåten. I år är resmålet Helsingfors och nyrenoverade Olympiastadion. Häng med och stötta våra hjältar på plats!

Älskar du friidrott? Vill du uppleva genuin idrottsglädje och stor dramatik på plats? Då ska du boka en biljett på Finnkampsbåten.

Efter en omfattande renovering står Olympiastadion i Helsingfors äntligen klar och den 3-4 september gästar Blågult för den årliga drabbningen mot våra grannar i väst.

- Finnkampsbåten har blivit ett begrepp inom Svensk Friidrott och intresset för resan är väldigt stort. Även inom andra idrotter tittar man på hur vi arbetar tillsammans med TallinkSilja för att skapa den här supporterupplevelsen, säger Svenska Friidrottsförbundets projektledare Magnus Malmsborg.

Konceptet Finnkampsbåten startade med resa till Helsingfors 2014 och sedan dess och fram till pandemin har mellan 500 och 1000 personer hängt med på den häftiga resan till bortamatcherna.

- Nu känns det jättekul att vara tillbaka efter pandemiuppehållet och extra spännande att komma tillbaka till Helsingfors, något jag vet att många svenska supportrar längtat efter, säger Magnus.

Finnkampsbåten avgår i år på eftermiddagen den 2 september och återkommer till Stockholm under förmiddagen måndagen den 5 september.

Under resan bjuds det på musikunderhållning, intervjuer, uppsnack och härlig supportergemenskap.

Läs mer om resan hos TallinkSilja och boka din resa via TallinkSiljas telefonbokning på 08-666 33 33 där du också väljer hytt- och hotellalternativ.

Relaterade nyheter

Svenska Fans 6009 (2)
Följ med på supporterresa till friidrotts-EM i Rom

I juni arrangeras Friidrotts-EM i Rom och Svensk Friidrott arrangerar tillsammans med Grand Travel Group en supporterresa till mästerskapet. Nu har bokningen av resan öppnat och det är möjligt att säkra en plats för att följa med.

LÄS MER
Supportrar
Välkommen till pre-game i Budapest på fredag

Alla svenska supportrar i Budapest är varmt välkomna till en härlig eftermiddag tillsammans med Klubb Sverige och Svensk Friidrott för att ladda upp inför VM-tävlingarna på fredag.

LÄS MER