Annons

Annons

JustNu är Svensk Friidrotts nya tryckeri

Justnu Sajt NY

FOTO: DECA TEXT&BILD

Nu är det klart att tryckeriet JustNu inleder ett samarbete med Svensk Friidrott som sträcker sig över 2025. "Vi är väldigt stolt över vårt samarbete med Svensk Friidrott", säger Martin Ghaoui som är VD på JustNu.

JustNu är en tryckerikedja som startade 1971 och finns representerade från Västerås till Malmö.

Tryckeriet erbjuder en rad tjänster som kommer hjälpa till att stärka Svensk Friidrott som förbund. Bland tjänsterna inkluderas offsettryck, digitaltryck, storformatsprint, textiltryck, grafisk formgivning och mycket mer.

– Vi är glada för att JustNu valt att gå in i ett partnerskap med Svensk Friidrott och vi ser fram emot ett fint samarbete där vi tillsammans kan utveckla produkter och tjänster som vi använder i vår verksamhet på ett effektivt och hållbart sätt, säger Jan Larsson Marknadschef på Svenska Friidrottsförbundet.

– Vi är väldigt stolt över vårt samarbete med Svensk Friidrott. Detta partnerskap är en unik chans att visa upp våra produkter och tjänsters bredd och kvalitet, samtidigt som vi aktivt bidrar till Svensk Friidrotts och de anslutna föreningarnas framgång. Vårt engagemang markerar vår dedikation till att stödja Svensk Friidrotts utveckling, genom att leverera produkter och tjänster som strävar efter att inte bara möta, utan överträffa förväntningarna, säger Martin Ghaoui som är VD på JustNu.

– Dessutom ger samarbetet oss ytterligare möjligheter att bidra till de positiva hälsoeffekter som idrott medför. Idrott spelar en viktig roll för hälsa och välbefinnande hos människor i alla åldrar, och genom vårt stöd till Svensk Friidrott främjar vi en aktiv livsstil. Vi ser fram emot att medverka till Svensk Friidrotts framgångar och dess positiva påverkan på folkhälsan, fortsätter Martin Ghaoui

Svensk Friidrotts samarbete med JustNu sträcker sig över 2024 och 2025. Läs mer om JustNu på deras hemsida www.justnu.se.

Jan Larsson 2023

Jan Larsson

Marknadschef

070-379 86 22 jan.larsson@friidrott.se

Relaterade nyheter

IMG 0613 (1)
Röstningen till Klubb Sverige stipendiet är i gång

2023 lanserades Svensk Friidrotts officiella supporterklubb, Klubb Sverige. Svensk Friidrott har länge haft en stor skara med friidrottssupportrar och namnet Klubb Sverige har tidigare använts vid supportersamlingar och resor, även innan det blev en…

LÄS MER