Annons

Annons

Leksands bröd blir ny partner till Svensk Friidrott

Leksands Knäckepizzan Bianca.

Det anrika Leksands bröd går in som ny partner till Svensk Friidrott och snart kan ni se vagnar med knäckepizzor på svenska friidrottsarrangemang.

Idrott och mat hör nära ihop och därför är det alltid givande att få in nya partners från livsmedelsvärlden. Det senaste tillskottet är ett riktigt anrikt familjeföretag med en hundraårig historia, nämligen Leksands Bröd. Det är nog få svenskar som aldrig har hört talas om, eller inte ätit, knäckebröd från Leksands bröd, och det är ett riktigt starkt varumärke med ett tydligt hållbarhetsarbete som nu går in som samarbetspartner.

– Jättekul med en ny partner i en ny bransch och med ett starkt varumärke. Vi har verkligen funnit varandra och hittar en rad spännande möjligheter att utveckla samarbetet med inriktning på mat och hälsa, säger Jan Larsson, marknadschef på förbundet.

Samarbetet sträcker sig över två år och kommer att stärka Svensk Friidrotts arbete med mat och hälsa. Bland annat kommer Leksands bröd att synas i samband med evenemang och där bland annat sälja sin Knäckepizza.

– Vi har valt att sponsra friidrotten för att vi ser härliga ytor där folk rör sig på ett positivt och avslappnat sätt, samt att många har ett intresse även i egen hälsa och rörelse. Här kan vi kommunicera kring vårt goda knäckebröd som även gör gott för magen och att du håller dig mätt länge. Vi kommer bland annat att aktivera oss med våra knäckeriavagnar där föreningarna säljer Knäckepizzor till besökarna på tävlingar, säger Annika Sund, marknadschef på Leksands Bröd.  

Relaterade nyheter

IMG 0613 (1)
Röstningen till Klubb Sverige stipendiet är i gång

2023 lanserades Svensk Friidrotts officiella supporterklubb, Klubb Sverige. Svensk Friidrott har länge haft en stor skara med friidrottssupportrar och namnet Klubb Sverige har tidigare använts vid supportersamlingar och resor, även innan det blev en…

LÄS MER
Justnu Sajt NY
JustNu är Svensk Friidrotts nya tryckeri

Nu är det klart att tryckeriet JustNu inleder ett samarbete med Svensk Friidrott som sträcker sig över 2025. "Vi är väldigt stolt över vårt samarbete med Svensk Friidrott", säger Martin Ghaoui som är VD på JustNu.

LÄS MER