Annons

Annons

Så beställer du boken Sverige-Bästa

Sverige-Bästa Lutande Omslag

Khaddi Sagnia hade ett lysande år 2020 och pryder omslaget på den nyligen utkomna årsboken Sverige-Bästa som sammanfattar friidrottsåret i siffror.

Khaddi gjorde i fjol sitt hittills bästa år med åtta längdtävlingar över 6.70 där höjdpunkten var tangerade personliga rekordet 6.92. Lägg till det tredjeplatser i Diamond League-galorna i Stockholm och Doha. I stort sett allt som Khaddi åstadkom i sifferväg finns i Sverige-Bästa som nyligen kommit ut med sin 48:e årgång i detta format.

I Sverige-Bästa finns allt det bästa av våra främsta – Mondo Duplantis alla tio 6-meterstävlingar i stav, Daniel Ståhls fantastiska diskussäsong och många fler.

Upplägget är det traditionella med 100-djupa detaljerade årsbästalistor i alla standardgrenar plus 20-djupa junior- och ungdomslistor. Dessutom svenska rekord och 10-bästa-listor genom tiderna ute och inne. Nytt för 2020 är 10-bästa-listor för 19-årsjuniorer.

Mer info och beställningsmöjlighet på TextoGraf Förlags hemsida

/Lukas Nordén

Relaterade nyheter

Karin Torneklint
EPOS vill bidra till fler elitcoacher

2019 startade Svensk Friidrott tillsammans med Sundström Safety ett nätverk för kvinnliga ledare där ett av syftena är att få kvinnliga juniortränare att ta steget upp till seniornivå och på sikt bli elittränare.

LÄS MER