Annons

Annons

Stärk föreningens intäkter med Folkspels nya lotteri Joyna

Folkspel

Joyna är ett nytt digitalt lotteri från Folkspel som förenklar för föreningar som vill stärka sin ekonomi. Läs mer om lotteriet och satsningen Tresteget.

Folkspel utvecklar hela tiden nya möjligheter för föreningar att skapa egna intäkter. Joyna – så heter den nya inkomstkällan som Folkspel tagit fram i syfte att ytterligare stärka landets föreningar och organisationer. Det är ett rakt igenom digitalt lotteri, utan fysiska lotter eller kontanthantering, vilket gör det enklare för er i föreningarna. Lotterna genererar intäkter dels genom försäljning, dels genom att föreningen kan vinna när lottköparen vinner. Säljstart är 3 april och premiärdragning 7 juni.

Missa inte att höra mer om Joyna den 21 februari när Svensk Friidrott och Folkspel anordnar Tresteget – en fullspäckad webbsänd timme med inspiration och nya möjligheter till ökade intäkter i din förening. Lyssna till Folkspels experter, ta del av goda exempel från andra friidrottsföreningar och mycket mer. Dessutom har du chansen att vinna fina priser och lyssna på Kajsa Bergqvist. Detta är en unik kväll för friidrotten tillsammans med Folkspel som du verkligen inte vill missa.

Läs mer om Tresteget på här. Anmäl dig genom att klicka här.

Relaterade nyheter

IMG 0613 (1)
Röstningen till Klubb Sverige stipendiet är i gång

2023 lanserades Svensk Friidrotts officiella supporterklubb, Klubb Sverige. Svensk Friidrott har länge haft en stor skara med friidrottssupportrar och namnet Klubb Sverige har tidigare använts vid supportersamlingar och resor, även innan det blev en…

LÄS MER