Annons

Annons

Sundström Safety stöttar Mölndals AIK och Jonathan Grahn i nytt samarbete

Jonathan Grahn23 (1) Jonathan Grahn.

FOTO: DECA TEXT&BILD

Ett nytt partnerskap med Sundström Safety AB ger medeldistanslöparen Jonathan Grahn utökade möjligheter att genomföra den satsning som krävs för att nå nästa steg i karriären och därtill får MAIK:s breda verksamhet stöd för att driva verksamheten framåt i annars ekonomiskt tuffa tider.

– Detta är mycket glädjande – vi som klubb kommer kunna fortsätta stötta Jonathan på det sätt som hans satsning förtjänar samtidigt som övrig verksamhet ges ytterligare utrymme att utvecklas, säger Erik Roos, ordförande i Mölndals AIK.

Samarbetet underlättar för Jonathan att hålla den nivån på satsning som eftersträvas för att nå internationell seniornivå. Utöver stödet till Jonathan och tränare Alexander Nilsson så går Sundström även in som sponsor till föreningen för att stödja hela klubbens verksamhet.

Sundström Safety AB har länge varit engagerad i friidrotten och är bland annat nationell partner till Svenska Friidrottsförbundet och titelsponsor till satsningen Svenska Löpartalanger. 

– Det känns jätteroligt att tillsammans med klubben, tränare Alexander Nilsson och Jonathan få vara en del av och bidra till svensk talangutveckling, säger Ivan Sundström, styrelseordförande på Sundström Safety AB.

– Jag är väldigt glad för att Sundström Safety vill vara med på vår resa. Stödet möjliggör också att jag kan följa Jonathan oftare på exempelvis träningsläger, säger Alexander Nilsson.

– Det känns än mer inspirerande att fortsätta satsningen framåt tillsammans med Sundström som gör otroligt mycket för svensk idrott och jag är stolt att vara en del av den satsningen, säger Jonathan Grahn.

Svensk Friidrott Kommunikation

Text:

Kommunikationsavdelningen

kommunikation@friidrott.se

Relaterade nyheter

IMG 0613 (1)
Röstningen till Klubb Sverige stipendiet är i gång

2023 lanserades Svensk Friidrotts officiella supporterklubb, Klubb Sverige. Svensk Friidrott har länge haft en stor skara med friidrottssupportrar och namnet Klubb Sverige har tidigare använts vid supportersamlingar och resor, även innan det blev en…

LÄS MER