Annons

Välkommen till pre-game i Budapest på fredag

Supportrar

Alla svenska supportrar i Budapest är varmt välkomna till en härlig eftermiddag tillsammans med Klubb Sverige och Svensk Friidrott för att ladda upp inför VM-tävlingarna på fredag.

Annons

Fredag den 25 augusti är det många svenska supporters på plats i Budapest för att bland annat få se Marcus Nilsson ta sig an tiokampen och Jakob Samuelsson ställas mot starkt motstånd i spjutkvalet.

För att alla supportrar ska kunna ladda på bästa sätt anordnar supporterklubben Klubb Sverige tillsammans med Svensk Friidrott en eftermiddag med ett pre-game.

Det börjar 15.30 och då ses vi på Becketts Irish Bar & Restaurant. Ha gärna så mycket gula kläder på dig som möjligt. Blir du hungrig eller törstig går det jättebra att beställa mat och dryck på plats.

Klockan 16.00 är det dags för ett friidrottsquiz innan det kommer hemliga besök från landslaget klockan 16.30. Efter lite mer skönt häng avslutar vi vid 17.30 när det börjar bli dags att ta sig mot stadion.

Plats: Becketts Irish Bar & Restaurant (Adres: Liszt Ferenc tér 11)

Tid: 15.30–17.30

Om du vill vara med, skicka ett mejl till klubbsverige@friidrott.se.

Annons

Annons

Relaterade nyheter

K 1500M 0290
Följ med Svensk Friidrott på pre-game i Rom

För er som är på plats i Rom kommer Svensk Friidrott på onsdag 12 juni att anordna ett pre-game, i år på en före detta lantgård som gjorts om till en rustik, mysig restaurang – mitt i ett av Roms bostadskvarter.

LÄS MER
Svenska Fans 6009 (2)
Följ med på supporterresa till friidrotts-EM i Rom

I juni arrangeras Friidrotts-EM i Rom och Svensk Friidrott arrangerar tillsammans med Grand Travel Group en supporterresa till mästerskapet. Nu har bokningen av resan öppnat och det är möjligt att säkra en plats för att följa med.

LÄS MER