Annons

Västanhede ny bussleverantör åt Svensk Friidrott

Vastanhede

Det nya samarbetet mellan Svensk Friidrott och Västanhede gör att Friidrottsförbundet får en bussleverantör med stor idrottserfarenhet. "Vi är oerhört stolta och glada över att Svenska Friidrottsförbundet väljer att anlita oss som sin bussleverantör", säger Västanhedes VD Tomas Ramsell.

Annons

Från och med i år har Svensk Friidrott en ny bussleverantör, nämligen Avestabaserade Västanhede. I och med det samarbetet får Svensk Friidrott en leverantör med stor erfarenhet av att transportera idrottslag. Västanhede har redan samarbeten med bland andra Svenska Fotbollförbundet,  Svenska ishockeyförbundet, Svenska Innebandyförbundet och ett stort antal klubbar och föreningar upp till elitnivå.

– Resa, och inte minst busstransporter, är en viktig betydande del för vår verksamhet och vid våra evenemang. Västanhede har en lång erfarenhet av att ombesörja resor för både förbund och föreningar. De har även ett stort socialt engagemang för ungdomar och hållbarhetsfrågor, ett engagemang som vi också värderar och delar, säger Jan Larsson, marknadschef Svensk Friidrott.

– I och med friidrotten får vi en mer sommarinriktad idrott, vi breddar oss och kan nå fler föreningar, säger Carl Henrik Söderlind, affärsutvecklare på Västanhede och fortsätter:

– Vi vill och vi kan skapa förutsättningar för att få idrotten att växa samtidigt som utövarna transporteras säkert och miljövänlig.

Planen är att Västanhede ska ansvara för transporterna kring de event som förbunden arrangerar, men även transporter till motionslopp och för föreningar och distrikt ute i landet.

Annons

Västanhedes VD Tomas Ramsell och landslagets förbundskapten Kajsa Bergqvist.

– Vi är oerhört stolta och glada över att Svenska Friidrottsförbundet väljer att anlita oss som sin bussleverantör! Vi tycker det ska bli fantastiskt roligt att få transportera atleterna i vår fina profilerade Friidrottsbuss, eller något av våra andra fordon. Samarbetet ger oss också ett spännande nätverk som vi tror kan ge oss stora möjligheter framöver, säger Västanhedes VD och ägare Tomas Ramsell.

Om Västanhede

Västanhede är en växande modern kvalitets- och miljömedveten aktör i resebranschen.

Annons

Företaget har en bred verksamhet inom upphandlad trafik samt en omfattande beställningstrafik med många olika kunder som föreningar, företag och idrottsförbund.

Vi verkar över hela Sverige och finns representerade i Stockholm, Västmanland, Sörmland, Uppland, Gävleborg och Dalarna med huvudkontor i Avesta.

Vårt arbete kring alla människors lika värde är en självklar del av Västanhedes DNA.
Vi är en stor familj som värdesätter mångfald och ser alla typer av kompetens som betydelsefull för en kreativ, varm och spännande arbetsmiljö. 
Vi är ett mångkulturellt företag där alla trivs ihop.

Mer information

Tomas Ramsell VD/ägare Västanhede: tomas.ramsell@vastanhede.se

Annons

Carl-Henrik Söderlind, affärsutvecklare Västanhede: carlhenrik.soderlind@vastanhede.se

Jan Larsson, marknadschef SFIF: jan.larsson@friidrott.se 

Annons

Annons

Relaterade nyheter