Annons

Wato ny officiell leverantör av funktionsdryck

Svensk Friidrott utser Wato som officiell leverantör av funktionsdryck. Wato tillverkar en sockerfri, kolsyrad vätskeersättning som ska användas av landslaget och föreningar, samt vid evenemang.

Annons

Drycken och vätskeersättningen Wato skapades med syfte att fylla ett tomrum på marknaden inom funktionell dryck. Det är den första sockerfria och kolsyrade vätskeersättningen med eller utan koffein. Målsättningen är att kunna erbjuda ett mer välsmakande och läskande alternativ ”on the go” än traditionella vätskeersättningar som t ex brustabletter m.fl.                                                                                                                

Wato är optimerad i innehåll för att hjälpa till att återställa vätskebalansen på bästa sätt. Wato passar perfekt i samband med träning, generell uttorkning eller vid varmt klimat.

– Vi hälsar Wato välkommen som en ny partner till Svensk Friidrott. Inom flera områden ser vi stora möjligheter att utveckla samarbetet, för förbundets egna behov kring landslagsverksamheten och evenemangen men också för våra medlemsföreningar , säger Jan Larsson, Marknadschef på Svenska Friidrottsförbundet.

– Det är med stor glädje och stolt optimism som Wato nu antar utmaningen att bli den officiella funktionsdrycken till Svenska Friidrottsförbundet. Idrott kan innebära allt från det lilla barnet som nybörjare på idrottsbanan, till målinriktad mång- och allsidig träning. Många tror att man endast behöver tillföra kroppen vätskeersättning under sommar, värme och sol. Rätt vätskebalans är avgörande för optimal prestation och koncentration i samband med idrott. För att nå bästa resultat, utveckling och välbefinnande så ser vi vårt framtida samarbete med Svensk Friidrottsom ett naturligt steg i den fortsatta expansionen inom idrottsvärlden, säger Christopher Wallin, Försäljningschef för Wato.

Wato hjälper till att återställa vätskebalansen med naturliga mineraler, salter och elektrolyter som du förlorar när du svettas. Watos innovativa vätskeersättning innebär att du även förbättrar kroppens egen förmåga att ta upp och lagra vatten i kroppen. Allt fler inser värdet av rätt vätskebalans för att må bra och ta träningen till nästa nivå.

Annons

Om Wato

Wato är en svensk produkt, producerad i Sverige på svenskt naturskyddat källvatten. Wato ger dig motsvarande innehåll som traditionell vätskeersättning. Wato är 100% vegansk, innehåller endast naturliga aromer, är sockerfri, inga konserverings- och skumförebyggande medel. Wato finns både med eller utan koffein. Wato finns i smakerna Apelsin, Hallon, Lime och Ice Peach.                                                                                                                      

För varje såld burk så donerar Wato oavkortat femtio öre till att rensa upp världens hav från plast genom The Ocean Cleanup.

www.watodrink.com 

Annons

Annons

Relaterade nyheter

IMG 0613 (1)
Röstningen till Klubb Sverige stipendiet är i gång

2023 lanserades Svensk Friidrotts officiella supporterklubb, Klubb Sverige. Svensk Friidrott har länge haft en stor skara med friidrottssupportrar och namnet Klubb Sverige har tidigare använts vid supportersamlingar och resor, även innan det blev en…

LÄS MER